18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Íme, 2008 legszexisebb bombázója, Megan Fox meztelenül

A szavazáson olyan sztárokat győzött le, mint Jessica Biel és Jessica Alba. Nézd meg képeit, és megtudod, miért!

Alig múlt 22, alig láthattuk néhány moziban, és máris férfiak milliói imádják gyönyörű testét. Nem véletlenül, a fiatal sztárnak olyan erős erotikus kisugárzása és fülledt szexepilje van, amivel pillanatok alatt bárkit elcsábít.

2008 legdögösebb nője

Pedig Megan Fox karrierje éppen csak, hogy elkezdődött. Az ezredforduló után tűnt fel néhány tévésorozatban, aztán 2004-ben az Egy hisztérika feljegyzéseiben kapott egy kisebb szerepet Lindsay Lohan oldalán.

2007-ben pedig már egy kasszasikerben, a Transformersben vadította csábító testével a nézőket.

Megan Foxról mindent elmond, hogy az óriásrobotoknál is nagyobb feltűnést keltett azzal a forró jelenetével, amelyikben egy 1976-os Chevrolet Camaro forró motorháztetőjére dőlt, a pillanatot senki sem tudta elfeledni.

A két szexi Jessicát is maga mögé utasította

Talán ez is közrejátszott abban, hogy egy évvel később őt szavazták a neves férfimagazin olvasói 2008 legdögösebb nőjének.

Legújabb fotósorozatában pedig a rajongók legnagyobb örömére anyaszült meztelenül is láthatjuk testének érzéki hajlatait, igaz, a legintimeb részeket egy fehér lepedő fedi a kíváncsi tekintetek elől!

A képeket megtekintve világossá válik, hogy Foxot miért hasonlítják máris sokan Angelina Jolie-hoz és Cameron Diazhoz.

A dögös csaj 2007-ben a legtöbbet keresett híresség lett a Google-n, legközelebb pedig a How to Lose Friends & Alienate People című vígjátékban és a Jennifer’s Body című horrorban láthatjuk majd.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Utóbbiban egy démon által megszállt pompomlányt alakít, aki szó szerint felfalja fiú udvarlóit.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük