Megan Fox: „Csak két pasival feküdtem le egész életemben”
Azt hihetnénk, hogy Megan Fox megállás nélkül falja a pasikat, pedig a valóság ettől nagyon távol áll.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt hihetnénk, hogy Megan Fox egy igazi nőstényördög, ám a valóság ettől nagyon távol áll. Hiába választotta meg a 23 éves amerikai színésznőt 2008-ban az FHM a világ legszexisebb nőjének, és hiába hevernek lábai előtt a pasik világszerte, a Transformers dögös bombázója a közelmúltban bevallotta: korántsem falja úgy a pasikat, mint ahogyan a magazinok azt érzékeltetik.

Megan a Harper’s Bazaarnak adott egy kendőzetlenül őszinte interjút, amiben elmondta, hogy az egyéjszakás kalandoktól futkos a hátán a hideg, mellesleg pedig eddig mindössze két pasival bújt ágyba! De vajon ki lehetett az a két szerencsés, merül fel rajongóiban jogosan a kérdés, a feltörekvő színésznő azonban ezt sem rejtette véka alá.

„Nem tudok szexelni valakivel, akit nem szeretek”

- Csak két pasival feküdtem le egész életemben, a gyerekkori szerelmemmel és Briannel. Nem tudok szexelni valakivel, akit nem szeretek. Már a gondolattól is rosszul leszek. Egyéjszakás kalandnak pedig még csak a közelébe sem jutottam - magyarázta napjaink egyik legfiatalabb szexszimbóluma.

Fox jelenlegi pasija a Beverly Hills 90210 egykori sztárja, Brian Austin Green, rajta kívül mindössze gyerekkori szerelmével hancúrozott, akinek a nevét azért nem kötötte a világ orrára. Ami pedig ennél is meglepőbb, a gyönyörű színésznő odaadó szeretettel neveli már évek óta Green gyermekét, aki szinte anyjaként tekint Foxra.

Viharos kapcsolatban élnek már évek óta

Brian Austin Green és Vanessa Marcil közös gyermeke, Kassius Lijah 2002. március 30-án született, a 34 éves amerikai színész pedig 2004-ben kezdett el járni Foxszal, miután megismerkedtek a Hope and Faith című film forgatásán. Kapcsolatuk azóta meglehetősen rapszodikus, hol arról érkeztek hírek, hogy szakítottak, hol pedig arról, hogy továbbra is együtt vannak.

- Mostohaanya vagyok a legteljesebb értelemben. Hároméves kora óta vigyázok Kassiusra, szóval neki nincsenek olyan emlékei, amelyekben ne szerepelnék. Valamilyen okból kifolyólag ezt szinte mindenki figyelmen kívül hagyja, ha rám gondol.

Felelős vagyok érte, és ez sosem okozott problémát számomra, legyen szó az esti mese felolvasásáról, illetve arról, hogy el kell vinni őt az iskolába - nyilatkozta Megan Fox.
Ezt is szeretjük