Fotó! Meg Ryan kiábrándítóan néz ki fürdőruhában
A romantikus filmek hercegnőjét Hawaiiban kapták le a tengerparton, bár alig lehetett ráismerni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Hollywoodban szinte minden sztár - különösen, ha nőnemű - azon ügyködik, hogy minél karcsúbb és fiatalosabb legyen, sokan vannak, akik átesnek a ló túloldalára a nagy igyekezetben.

Ráadásul a görcsös akarás és a túlzásba vitt plasztikai beavatkozások éppen ellenkező hatást váltanak ki – mint ahogy az látszik Meg Ryanen is.

Több kilóval jobban festene

Bár azt állítja, egyáltalán nem tart az öregedéstől, és negyven felett egyáltalán nem érzi úgy, hogy a karrierjének befellegzett, a Hawaii tengerpartján készült képek másról árulkodnak.

Ezeket elnézve a kilencvenes évek romantikus filmjeinek közkedvelt hősnője 48 éves korára leginkább egy hatvanéves, megfáradt asszonyra hasonlít - alig emlékeztet arra bájos szőkeségre, aki volt egykoron.

Nem elég, hogy sorozatosan kés alá feküdt, és arcát már-már torzzá szabták, de a kíméletlen diétázás még nőies vonalait is kiradírozta.

Már nem a régi

Pedig még a két évvel ezelőtti strandolós képen is - melyen örökbe fogadott kislányával, Daisy True-val játszott jókedvűen a tengerparton - igazán remek formában volt, bár igaz, ami igaz, a szépészeti beavatkozások nyomait már ott viselte arcán. Mára a jókedvből sem maradt semmi, persze nincs is nagyon oka a felhőtlen vidámkodásra.

Legújabb, Serious Moonlight című filmjét ugyanis, melyet az Egyesült Államokban 2009 december végén mutattak be, a kritika kíméletlenül lehúzta.

A színésznő bájos csetlés-botlását, mellyel annak idején olyan romantikus komédiákat vitt sikerre, mint A szerelem hullámhosszán vagy a Francia csók, ezúttal izzadságszagúnak minősítette az Entertainment Weekly ítésze.
Ezt is szeretjük