Meg Ryan titokban férjhez ment - Az 56 éves színésznő már a jegygyűrűjét is megvillantotta

John Mellencamp gyűrűt húzott kedvese ujjára.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
John Mellencamp gyűrűt húzott kedvese ujjára.

Meg Ryan és John Mellencamp már nyolc éve randevúznak egymással, azonban eddig úgy tűnt, hogy nem akarják hivatalossá tenni a viszonyukat - mivel korábban már mindketten voltak házasok, nem tartották szükségesnek a papírt a boldogságukhoz.

Titokban mégis összeházasodtak

Most azonban úgy látszik, meggondolták magukat, ugyanis Meg Ryanről felröppentek a pletykák, hogy titokban hivatalosan is összekötötte az életét a zenésszel, most pedig egy csodaszép jegygyűrűvel az ujján kapták le a fotósok New Yorkban.

Az OK magazin egy állítólagos forrása szerint a hétvégén került sor a régen várt menyegzőre:

- Meg és John egyszer már szakítottak, de rájöttek, hogy képtelenek egymás nélkül élni. John odavan Megért, a hibáival együtt is imádja. Ezért most úgy döntöttek, hogy a tavalyi - szintén titkos - eljegyzésük után össze is házasodnak. A hétvégén volt a lagzi, ahol húsz közeli barátjuk volt csak jelen, és persze, a gyerekeik.

Meg Ryan két gyermeke és John öt gyereke is ott volt az esküvőn, akik nagyon örültek a szüleik boldogságának, olyanok voltak, mint egy nagy, boldog család. Büféasztalos esküvő volt, és John bandája zenélt. A vőlegény meglepte új aráját egy balladával is, amit neki írt erre az alkalomra - mesélte az állítólagos közeli ismerős.

A kilencvenes évek romantikus filmjeinek színésznője boldogan cseverészett valakivel a telefonon. A sztár szinte ragyog a legújabb fotóin, le sem tudná tagadni, hogy őrülten szerelmes.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük