Friss! Nyakon szúrták Matthew Pritchardot
A szemtanúk állítása szerint csak egy durván kötözködő vevőt próbált megnyugtatni, ám az elővette kését, és többször a hírességbe döfte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Matthew Pritchard nevét bizonyára ismerik azok, akik imádják a durvábbnál durvább és nemegyszer fájdalmas kaszkadőrmutatványokat.

A sérülés után készített fotóját feltöltötte a netre

A 36 éves walesi fiatalember ugyanis az egyik népszerű, és kétségkívül őrült show-banda, a Dirty Sanchez sztárja. A formáció tagjai 2002 óta szórakoztatják a nézőket az MTV-n - sőt, saját mozifilmjük is készült néhány éve.

Bár a műsorokban gyakran veszélyes produkciókkal kápráztatják el az adrenalinfüggő közönséget, Pritchard mégsem forgatáson, hanem magánemberként szerzett sérüléseket.

Úriemberként megbánta

Elmondása szerint szeptember 7-én este barátnőjével tartózkodott egy derehami üzletben, amikor egy férfi belépett, és hangosan kötözködni kezdett az eladóval. Az ugyanis kiszolgálás előtt nem átallotta arra kérni, mutassa fel személyi igazolványát.

- Látszott rajta, hogy teljesen magánkívül van, egyfolytában káromkodott és mutogatott, én meg próbáltam csitítani, hogy hagyja abba, elvégre gyerekek is voltak a boltban.

Azt mondtam neki, be kéne ezt fejezni, így nem beszélhet mások jelenlétében, és próbáltam kilökdösni. De amint észrevette, hogy közeledem feléje, előrántotta kését, és belevágta a nyakamba - idézte fel a történteket Pritchard.

A szemtanúk állítása szerint a tévésztárt a harmincas férfi mellbe is szúrta, majd elmenekült a helyszínről. De a rendőrség hamarosan elfogta, és kihallgatásra bevitték a közeli rendőrőrsre.

Ami az áldozatot illeti, a bolt alkalmazottai igyekeztek egy törülközővel csillapítani a vérzést, míg a mentők meg nem érkeztek. A kórházban ellátták sebeit, de szerencsére nem ért fontos szerveket a szúrás, így a reggel folyamán kiengedték.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Pritchard szóvivőjén keresztül köszönte meg a rendőröknek, orvosoknak és nővéreknek a segítséget, továbbá biztosította rajongóit, hogy folyamatosan javul az állapota.

Ezt is szeretjük