Egyre kövérebb! Az egykor sármos színész látványosan elhízott
Matthew Perry, a Jóbarátok Chandler Bingje elhízott, hónapról hónapra egyre kövérebb.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassan tíz éve, hogy véget ért minden idők egyik legsikeresebb tévésorozata, a Jóbarátok. Az idő a szereplők felett is eljárt, főként Matthew Perry változott sokat. Chandler Bing megformálója a róla készült legfrissebb képek alapján egyre jobban elhízik. Ha a lesifotósok nyáron készített felvételeit összehasonlítjuk, megállapíthatjuk, hogy a sztár hónapról hónapra kövérebb lett. A 44 éves színész már az 1994 és 2004 között forgatott sorozat alatt is küzdött a kilókkal: a jojózást nagyban köszönhette az alkohol- és drogproblémáinak.

A nála hat évvel idősebb Lisa Kudrow, a Jóbarátok Phoebe Buffay-je viszont remekül néz ki, ezt bárki láthatta, amikor a két sorozatsztár a CNN Piers Morgan Tonight című műsorának vendége volt. Nézd meg a képeket!

Ennyit változtak a Jóbarátok sztárjai

A Jóbarátok két sztárját, Matt Leblanc-t és Lisa Kudrow-t együtt kapták lencsevégre, amikor a 44 éves színész Sikersorozat című fikciós szériájának nyugat-hollywoodi premierjén egymásba karolva jelentek meg. Nézd végig összeállításunkban, mennyit változtak a Jóbarátok sztárjai a sorozat elindulása óta!

Ezt is szeretjük