Kiábrándító látvány! Rettenetesen megcsúnyult a Lost szexi szívtiprója
Matthew Fox valaha a női rajongók favoritja volt, most öreg és lepukkant.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemegyszer előfordult már, hogy a sorozatokkal hirtelen népszerűvé vált színészek teljesen eltűntek szem elől, majd mikor pár év múlva újra felbukkantak, alig ismertek rájuk egykori rajongóik.

A színházbejárónál fotózták le
A nők nagy bánatára ritka rosszul nézett ki

Sajnos a Lost - Eltűntek egyik főszereplőjével is ez történt, a Jack Shepard doktort alakító Matthew Fox ma már csak árnyéka egykori szexis önmagának.

Évtizedeket öregedett

A 44 éves színészt a minap kapták lencsevégre Londonban, de bár ne tették volna. A fotókról egy öreg, nyúzott, bozontos fickó néz ránk, nagyon úgy fest, mintha Fox évtizedeket öregedett volna a sorozat utolsó epizódja óta.

Valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt mondjuk, a Lost - Eltűntek című sorozatot és szereplőit még azok is ismerik, akik egyébként nem sorozatfüggők.

A televíziózás egyik legeredetibb sorozata több remek karaktert is felvonultatott, a női és a férfinézők is találhattak maguknak kedvencet. Jack például rögtön a kezdeteknél nagy favorit lett, és nem csak Matthew Fox ellenállhatatlan szexepilje miatt.

Az ABC csatorna és a sorozat írói kezdettől ügyeltek rá, hogy izgalmassá tegyék a szereplőket, így az idő előrehaladtával a szexis doktor is egyre-másra mutatta meg új arcait. De bármekkora bajba is keveredett a szigeten, ilyen rosszul még akkor se nézett ki.

Kizárólag színházban játszik

Fox megviselt és megöregedett külsejére talán magyarázat lehet, hogy a hatévnyi forgatás és a bolyongás a szigeten köztudottan megviselte a színészgárdát.

Evangeline Lilly például - aki Kate-et alakította a sorozatban - a sorozat végeztével gyakorlatilag eltűnt a színről, szerelmével Hawaiira költözött, idén májusban pedig megszülte első gyermekét.

Matthew Fox is hasonlóan megcsömörlött, a Lost után nem is vállalt újabb tévés szerepet. Mindörökre végzett a napi robottal és a rajongók hadával, és csendesebb vizekre evezett: színházi színésznek állt.

Idén például a londoni West Enden lépett színpadra az In a Forest, Dark and Deep című Neil LaBute-drámában, a Vaudeville színházban. Reméljük, a színpadon jobban néz ki, mint a színházbejáró lépcsőjén, hiszen a darabban ezúttal is egy barna szépség a partnere, Olivia Williams brit színésznő.

Ezt is szeretjük