Matthew McConaughey-t lekoptatta a felesége az első találkozásukkor: különös véletlennek köszönhetik szerelmüket

Matthew McConaughey memoárjában, a Zöldlámpában írta le, hogyan ismerte meg feleségét.

Matthew McConaughey Zöldlámpa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Matthew McConaughey a '90-es években robbant be a köztudatba, olyan filmekben szerepelt karrierje elején, mint a Tökéletlen idők, a Texasi láncfűrészes gyilkos visszatér vagy a Ha ölni kell. A 2000-es években számos romantikus film hősszerelmeseként láthatták a mozinézők, ilyen volt a Szeretném, ha szeretnél, a Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt vagy az Anyám nyakán.

Ezekben az időkben számos gyönyörű nővel randevúzott, de végül mindnyájukkal szakítás lett a vége, a nagy szerelem csak 2006-ban toppant be az életébe, erről a 2020 őszén megjelent memoárjában, aZöldlámpa című könyvben mesélt. A gyönyörű Camila Alvesszel való találkozása akár az egyik romantikus mozijában is megállhatta volna a helyét.

Matthew McConaughey és felesége közös története

Leírta, hogy sokáig tudatosan kereste a jövendőbeli feleségét, hiszen mindig is tudta a lelke legmélyén, hogy édesapává szeretne válni. Egyszer álmodott egy különöset, amelyben már 88 éves agglegény volt, akinek 22 különböző nőtől születtek gyermekei, és az álmában mindnyájan boldogok voltak. Ezt spirituális üzenetnek vette, rájött, ha sosem találja meg az igazit, az sem feltétlenül gond, így is ugyanúgy válhat édesapává. Ezután tudatosan nem kereste az igazit, rábízta a természetes kiválasztódásra. 2006 nyarán végül összesodorta a Hyde Clubban az élet egy olyan nővel, aki már az első pillanattól kezdve megbabonázta.

Matthew McConaughey és Camila Alves.
Matthew McConaughey és Camila Alves.
Fotó: Rachel Murray / Getty Images Hungary

- Láttam, hogy letelepszik egy vörös bársonypamlagra két másik nő mellé. Nem tudtam elkapni a tekintetét, úgyhogy felemeltem a jobb karom, és integettem, hogy magára vonjam a figyelmemet, amikor egy hangot hallottam a bal fülemben: "ez nem olyan nő, akinek integethetsz egy bárban, fiam. Vonszold oda magad, fiatalember, és mutatkozz be." Anyám hangja volt - emlékezett vissza a könyvében.

Odament Camilához, hogy bemutatkozzon neki. Egyből látta rajta, hogy nem az a fajta, akit könnyen le lehet nyűgözni. Meghívta a nőt és a barátait egy italra, végül ezt elfogadták. A szívtipró színész megpróbált minél többet megtudni a titokzatos brazil lányról. Eközben a szórakozóhelyen záróra lett, McConaughey egyből áthívta magához még egy italra, ám Camila kosarat adott neki.

Nem kösz, ma este nem, de azért kösz.

A színész a válasz hallatán csalódott lett, persze úriember módjára nem hagyta faképnél Camilát, kikísérte az autójához, a klubbal szemközti benzinkút parkolójában állt meg, ám a jármű nem volt ott a helyén, elvontatták.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

 Ennek a véletlennek köszönhetően McConaughey kapva kapott az alkalmon, és újból áthívta magához, majd megígérte neki, hogy hazaviteti a sofőrjével, végül a sötét hajú szépség beleegyezett ebbe.

Hajnali fél négy volt már, amikor Camila haza akart menni, ám a sofőrjének az autója felszívódott a világsztár otthona előtt. Több taxitársaságot is felhívott, de nem sikerült senkit sem elérni, végül felajánlotta a lánynak, hogy aludhat nyugodtan a vendégszobában.

- Mivel már hajnali négy is elmúlt, és nem volt elérhető szállítóeszköz, elfogadta. Kétszer is odaosontam a vendégszobához. Mindkétszer kirúgott - vallotta be.

Másnap, miután a sztár felkelt, lement a lépcsőn, és hallotta, hogy a konyhában milyen jól elnevetgél Camila a barátaival és a házvezetőnővel, akkor csak még szimpatikusabbá vált neki. McConaughey segített a lánynak abban is, hogy visszaszerezzék az elvontatott autóját. Miután elvitte a telepre, elkérte a telefonszámát, végül megadta neki. Ezután nem volt megállás, egymásba szerettek.

Még mindig az egyetlen nő, akivel randiznék, akivel lefeküdnék, vagy aki mellett felébrednék.

Első gyermekük, Levi 2008-ban született, Vida lányuk 2010-ben látta meg a napvilágot, kisöccsük, Livingston 2012 óta az életük része. Ugyanebben az évben kötötték össze az életüket. 

Cikkünk Matthew McConaughey Zöldlámpa című könyve alapján készült.

Matthew McConaughey megírta levelét az élethez, vagyis inkább szerelmes levelét az életről. Mert ebből a különleges memoárból az élet szeretete, mások tisztelete árad, még akkor is, ha őszintén szembe mer nézni saját gyengeségeivel, elhasalásaival, cikiségeivel. Vagy talán pont azért. Ugyanakkor a leginkább erőt adó olvasmány a járvány idején, mert felnyitja szemünket arra, hogy adni jó, sőt adni kell! Mert csak úgy kaphatunk mi magunk is. Ha mi nem villantjuk fel a zöld lámpát másoknak, hogyan kaphatnánk a sorstól zöld lámpát? A legszívbemarkolóbb, leglélekemelőbb karácsonyi könyv, amelynek minden fa alatt ott a helye.

Kiadja a 21. Század Kiadó.

Ára 4990 forint.
Ezt is szeretjük