Matthew McConaughey bizarr dolog miatt adta be a derekát Kate Hudsonnak: sokat tépelődött, hogy döntsön

Matthew McConaughey sokat gondolkodott, hogy elvállalja-e a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt főszerepét.

matt-és-kate
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Matthew McConaughey számos romantikus filmben szerepelt még a 2000-es években, ezek közül az egyik legsikeresebb a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című alkotás, amelyben Benjamin Barry reklámügynököt alakította. A férfi fogadást tesz, hogy tíz nap alatt magába bolondít egy nőt, akit kijelölnek neki.

Meglepő módon Andie Anderson újságírónő lesz a kiválasztott áldozat, aki pont arról ír cikket, hogyan érje el egy férfinál, hogy 10 nap alatt szakítson vele. A női főszerepet Kate Hudson játszotta, a színésznőt előbb leszerződtette a Paramount Pictures, a férfi főszerepre McConaughey-t javasolta, mert úgy gondolta, remek lenne köztük a kémia. Ám a színész sokat morfondírozott azon, hogy beadja-e a derekát kolléganőjének, írta meg a Daily Mail

Matthew McConaughey a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt főszerepéről

A színész egy elég bizarr élménynek köszönheti, hogy igent mondott a szerepre. Szavait a brit lap idézte.

GettyImages-105041498
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

- Emlékszem, egy este pont azon tanakodtam, hogy elfogadjam-e az ajánlatot, vagy sem, miközben a Sunset Boulevardon sétáltam. Hirtelen a semmiből odajött hozzám egy alak, aki egy jós volt. Megkérdezte tőlem, hogy jósolhat-e nekem gyorsan? - emlékezett vissza.

McConaughey nyitott volt, és belement a jóslásba.

- Azonnal elkezdte: "Jelenleg egy filmajánlatot fontolgatsz. Ez egy romantikus vígjáték. Muszáj elvállalnod, különben egy életre bánni fogod. Nagy sikere lesz, hihetetlen élményben lesz részed, és rengeteg pénzt fogsz vele keresni."

GettyImages-1237235972
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

- Emlékszem, azon gondolkodtam, hogy most a stúdió bérelte fel ezt a pasit? Jót nevettem ezen a gondolatomon, de arra is emlékszem, hogy emiatt komolyabban megfontoltam a döntésem. Azt hiszem, már másnap elfogadtam a szerepet.

Matthew McConaughey felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Matthew McConaughey feleségének legszebb ruháit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia

Ezt is szeretjük