Fotók! Észbontóan szexi pasivá érett a lányos tinisztár
Matt Dillon, a Vad vágyak csábítója 46 évesen dögösebb, mint valaha, pedig fiatalkorában inkább kislányos volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Matt Dillon karakteres arcával nem tartozik a tipikus hollywoodi szépfiúk közé, mégis van benne valami őrülten szexi. Férfias sármjának csak jót tettek az évek, hiszen 46 évesen jobban néz ki, mint valaha.

Ki gondolná markáns vonásait nézve, hogy kamaszkorában akár a női mosdóba is zavartalanul besétálhatott volna? Lányos arcával és filigrán testalkatával valószínűleg nem ő volt a tinilányok kedvence.

Iskolapad helyett színpad

Tehetségére mégis hamar felfigyeltek a filmes berkekben. Miután ugyanis 15 éves korában elege lett az iskolából, elment egy szereplőválogatásra, ahol ki is választották az 1979-es Over The Edge című film egyik szerepére. Bár a mozi csak szerény sikereket ért el, a meglehetősen fiatal Matt karrierjét elindította.

A nyolcvanas évektől kezdve folyamatosan forgat, ő játszotta például a nagy port kavart, erotikával fűszerezett 1998-as Vad vágyak egyik főszerepét. A 2004-es Ütközésekben is láthattuk, a filmmel több rangos jelölést is bezsebelt.

Nem teregeti ki magánéletét

Onnantól kezdve, hogy ismert lett, a jóképű szívtiprónak nem akadtak gondjai a csajozással, a legszebb színésznők fejét csavarta el. Húszas évei elején járt például Brooke Shieldsszel, 1996-tól három évig pedig a szexi Cameron Diazzal, de szinte minden filmbéli partnerével hírbe hozták már.

Mostanában nemigen hallani nőügyeiről, a sztár diszkréten kezeli magánéletét, inkább szakmai sikereivel domborít.

2009-ben két moziban is láthatta a magyar közönség: a Vén csontok és A szállítmány is sikert aratott.

Ezt is szeretjük