Látványos változás! Sármos pasi lett az RTL Klub népszerű sorozatsztárja
Fotók
Matt Czuchry nagyon megváltozott a Szívek szállodája óta.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Matt Czuchry elképesztően megférfiasodott azóta, mióta Rory Gilmore szerelmét alakította a Szívek szállodája című amerikai sikersorozatban.

Matt Czuchry A férjem védelmében sármos ügyvédjeként
A Szívek szállodájában Alexis Bledel szerelmét alakította

A 34 éves színész karrierje a Will és a haverok című sorozatban kezdődött, majd az áttörést a cinikus és fékezhetetlen, ám aranyszívű Logan Huntzberger szerepe hozta meg neki.

Nem színésznek készült

Matt több területen is ígéretesnek bizonyult. Kiváló eredménnyel végezte el a Charleston Főiskola történelem-politológia szakát, de a sportban is jeleskedett, a suli teniszcsapatának ösztöndíjasa és kapitánya volt.

Kíváncsiságból azonban kipróbálta a színjátszó szakkört is, ahol tanára - a fiú tehetségét látva - rábírta, váltson inkább dráma főszakra.

Matt a Szívek szállodája forgatásának befejezése után A férjem védelmében című sorozatban kapott szerepet, partnere pedig a Vészhelyzetből is ismert Julianna Margulies lett.

Kihívás számára a pofátlan ügyvéd karaktere

- Ez a szerep lehetőséget ad arra, hogy több oldalamat megmutassam. Teljesen feldob, amikor odajönnek hozzám igazi ügyvédek és azt mondják: - Valaha pont olyan szemétláda voltam a bíróságon, mint te! Ez azt jelenti, érdekesen és hihetően alakítom Cary Agost - nyilatkozta a színész a Parade magazinnak.

Matt a GQ magazinnak azt is elárulta, sok mindenben hasonlít sorozatbeli karakterére. Ugyanolyan akaratos, makacs és törtető, többek között ezért nem játszik a celebek tenisztornáján.

- Túl versengő típus vagyok. Borzasztó kínos lenne, ha mindenki látná, hogy egyfolytában csak nyerni akarok - nyilatkozta a fiatal színész.

A sármőr magánéletéről keveset lehet tudni. Annyi bizonyos, hogy a Will és a haverok forgatásán jött össze Kate Bosworth-szel, aki első - és eddig egyetlen - ismert barátnője volt. Korábban a magazinok összeboronálták sorozatbeli partnerével, Alexis Bledellel, de valójában Matt közel tíz éve a szinglik táborát gyarapítja.

Ezt is szeretjük