17 évvel fiatalabb nővel jár a Jóbarátok Joey-ja - Ez a barna szépség a kedvese
Matt LeBlanc és Aurora Mulligan már két éve alkotnak egy párt.

matt-leblanc-baratnoje-aurora-mulligan-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Matt LeBlanc a Jóbarátok széria jóképű Joey Tribbianijaként lett ismert. Nők milliói rajongtak a sztárért - olyannyira népszerű volt a karaktere, hogy még saját sorozatot is kapott, Joey címmel.

Ő Matt LeBlanc csinos barátnője

Sajnos a spin-off messze nem volt olyan sikeres, mint az elődje, ezért két évad után elkaszálták. Ezután olyan sorozatokban tűnt fel, mint a Webterápia, a Sikersorozat vagy a Jóapátok, azonban egyik sem hozta meg újra az áttörést.

Ezután a Top Gear műsorvezetője lett, a szakmaváltás pedig még a szerelmet is meghozta neki, itt találkozott ugyanis az autós műsor készítőjével, a gyönyörű Aurora Mulligannel.

matt-leblanc-baratnoje-aurora-mulligan-nagy
Fotó: Getty Images

LeBlanc-ról sokan azt gondolják, hogy éppen olyan nagy nőcsábász, mint az általa játszott karaktere, azonban ez egyáltalán nem igaz. A sztár a hosszú távú kapcsolatok híve, eddig összesen hat kedvese volt. Járt Teri Copley-vel, rövid ideig Kate Hudsonnal és Sheila Kennedy-vel. Missy McKnighttal négy éven át volt együtt, őt pedig a Joey sorozatbeli kedvese, Andrea Anders követte. Kilenc évig jártak, és minden rajongó csalódott volt, mikor végül szakítottak.

Szerencsére az 51 éves Matt LeBlanc és a 34 esztendős Aurora Mulligan kapcsolata nagyon jó, annak ellenére, hogy a nagy korkülönbség miatt nem sok jót jósoltak nekik. A pár sülve-főve együtt van, folyton egymás társaságában kapják le őket. Már a gyűrűről is pusmognak - kíváncsiak vagyunk, mikor kerül sor a lánykérésre.

Ő Matt LeBlanc lánya

Kevesen tudják, de Matt LeBlanc apuka: lánya, Marina már 15 éves. Nézd meg a fotóját!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük