Matt Damon szerint Cillian Murphy a legrosszabb társaság: az Oppenheimer sztárja reagált kollégája vádjára

Matt Damon nem élvezte a vacsorákat Cillian Murphyvel, amíg az Oppenheimert forgatták együtt.

Matt Damon és Cillian Murphy
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Matt Damon az Oppenheimer forgatása alatt többször vacsorázott együtt a film főszereplőjével, Cillian Murphyvel, a színészben azonban nem hagytak mély nyomot ezek az együtt töltött percek. Sőt, szerinte az Oscar-díjra jelölt Murphy a legrosszabb társaság az asztalnál, akit el tud az ember képzelni.

Matt Damon vádjára így reagált Cillian Murphy

Damon ezt a 60 Minutes műsorvezetőjének, Scott Pelley-nek vallotta be. Pelley Murphyvel készített egy nagy riportot, amelyben szembesítette azzal, mit is mondott róla kollégája a háta mögött.

GettyImages-1540604169
Fotó: Kate Green / Getty Images Hungary

- Matt Damon azt mondta nekem, hogy Cillian a legrosszabb beszélgetőpartner a vacsoraasztalnál, akit az ember el tud képzelni - árulta el a műsorvezető Murpynek, aki egyből elnevette magát.

- Amit ezalatt értett az az, hogy amikor filmet forgatsz, és a karaktered bőrében vagy, akkor nem igazán tudsz másra koncentrálni - folytatta tovább a műsorvezető.

Minderre Murphy így reagált:

- Úgy van, én mindig is ilyen voltam, azt hiszem. Ez azért van, mert időt kell szentelned a forgatásra, de ez nem túl sok. Talán tíz órád van rá egy nap. Aztán ott van a másik része: ha a tiéd a főszerep, akkor muszáj a szövegedet is gyakorolnod. Ezenkívül van még egy nagy dolog számomra, ez pedig az alvás, imádok aludni, és szükségem van a pihenésre - fogalmazta.

Hozzátette, mióta befejezték a filmet, rengetegszer töltött el kellemes vacsorákat Matt Damonnal, ám ha forgatás van, akkor tényleg a szerep számára az első, és nincs helye másnak.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük