Egyre jobban hasonlít elhunyt édesapjára! Heath Ledger kislánya már 6 éves
Mathilda Rose Ledger és apja között nagy a hasonlóság.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már négy éve annak, hogy a mindössze 28 éves Heath Ledger tragikus halálának híre megrázta a világot. A később posztumusz Oscar-díjja kitüntetett színész nem szándékosan túladagolta magát receptköteles gyógyszerekkel.

Volt élettársa, Michelle Williams padlóra került a hír hallatán. Bár akkor már nem alkottak egy párt, továbbra is fontos szerepet játszottak egymás életében. A szoros köteléket közös gyermekük, Mathilda Rose Ledger csak még jobban erősítette. Ő örökre emlékeztetni fogja anyját egykori szerelmére, már csak amiatt is, mert a mára hatéves kislány kiköpött az apja.  

Fotókon a tragikusan elhunyt szexszimbólum csodaszép kislánya

Csodaszép kislánnyá cseperedett a 2007-ben, tragikus körülmények között elhunyt egyik leghíresebb Playboy-címlaplány, Anna Nicole Smith gyermeke. A plasztikai műtéteiről is elhíresült szőke sztárral 39 éves korában gyógyszer-túladagolás végzett, kislánya ekkor még csupán féléves volt.

Az ötéves Dannielynn Birkhead hétvégén a Churchill Downs 138. Kentucky Derbyjén jelent meg édesapjával. A jelenlévők mind csak ámuldoztak a tündéri kislány láttán.

Ezt is szeretjük