Nem ismertünk rá az egykori gyereksztárra! Hihetetlen, mivé cseperedett a Dennis, a komisz sztárja!
Mason Gamble sármos férfi lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek egyik legnépszerűbb családi filmje volt az 1993-ban készült Dennis, a komisz, amelyben Walter Matthau és a most 29 éves Mason Gamble játszották a főszerepet.

A szőke rosszcsontot, Dennist megformáló Mason Gamble neve csak keveseknek lehet ismerős, pedig a '90-es években több más filmben, például a Gattacában, az Okostojásban és A szomszédban is feltűnt. Ennek oka, hogy sok más gyereksztárhoz hasonlóan az első nagy sikerek után nem érkezett több igazán jó ajánlat, Hollywood elfordult tőle. Szerencsére ennek ellenére sem lett belőle egy újabb Macaulay Culkin.

Dennis fogász és tengerbiológus lett

A 2000-es években, kamaszként ismét megpróbált bejutni a sztárok közé, de néhány jelentéktelen szerepen kívül nem sikerült mást megfognia.

Legnagyobb sikere az volt, amikor 2006-ban bekerült a Miami helyszínelők egyik epizódjába mellékszereplőként.

Több forrásból is úgy tudni, hogy Mason Gamble a Kaliforniai Egyetemen tanult fogászatot, majd váltott, és tengerbiológusként is lediplomázott. A színészettel már nem foglalkozik.

Az egykori gyereksztár a Dennis, a komisz forgatásának idején mindössze hatéves volt, és közel 20 ezer másik kisfiút utasított maga mögé a meghallgatásokon. Állítólag azért választották őt, mert gilisztákkal a zsebében érkezett a castingra.

Mason Gamble nemcsak okos, de sármos is, friss fotói legalábbis erről tanúskodnak.

A sztár utoljára 2010-ben vállalt színészi szerepet, akkor a Golf in the Kingdom című filmben játszotta Michael Murphy karakterét.

Ezt is szeretjük