60-hoz közeledve is elbűvölően szép Mary Steenburgen
Mary Steenburgen a fotók tanúsága szerint 56 évesen is irigylésre méltóan vonzó és fitt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A róla készült fotókra pillantva nehéz elhinni, hogy Mary Steenburgen már 56. esztendejét tapossa. Az amerikai színésznő ennek ellenére nagyszerű formában van, szépsége olyan sugárzó, hogy sok fiatalabb kolléganője is megirigyelhetné.


Nem csoda, hogy számos pletyka kering azzal kapcsolatban, hogy a Nász-ajánlat sztárja több alkalommal kés alá feküdt.

Jack Nicholson fedezte fel

Mary színészi karrierje 1978-ban indult, amikor Jack Nicholson meglátta a Paramount Pictures New York-i irodájában, és egyből szerepet ajánlott neki Irány délre! című filmjében.

Alig két évvel később a tehetséges és rendkívül vonzó fiatal lány átvehette élete első Oscar-díját a Melvin és Howard című drámában nyújtott alakításáért.

Azóta olyan kasszasikerekben láthattuk, mint a Vissza a jövőbe, a Gilbert Grape vagy a Mostohatesó. Talán kevesen tudják róla, hogy Garry Marshall rendező először neki szánta a Micsoda nő! főszerepét, amely végül Julia Robertset tette világhírűvé.

Korához képest ragyogóan néz ki

Mary 14 éve él boldog házasságban Ted Danson színésszel, és bár ősz férjén már látszanak az öregedés jelei, ő fiatalosabb, mint valaha. Szakemberek egybehangzó véleménye szerint a színésznő nemcsak a génjeinek, hanem az ügyes sebészkezeknek is hálálkodhat.

Ránctalan homlokát feltehetően a botoxinjekcióknak köszönheti, és elképzelhető, hogy a melleit is plasztikáztatta. Mindenesetre nagyon finoman, túlzások nélkül élt a mesterséges szépülés eszközeivel, arcukat bénultra botoxoltató kolléganői példát vehetnének róla.
Ezt is szeretjük