Holtrészegen partizott Mary Kate Olsen

A világ egyik leghíresebb ikerpárjának felét, Mary Kate Olsent botrányosan szétesve örökítették meg a szemfüles fotósok.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hol az anorexiával, hol drogozás gyanújával kerül a címlapokra az ikerpár zűrösebbik fele. Ezúttal viszont jócskán sikerült neki felönteni a garatra.

Szétesve és összeszedetten

Azonban valahol érthető, hogy az alkoholt választotta menekülési útvonalnak. Az ikrek már négy hónapos koruk óta reflektorfényben élnek, édesanyjuk ekkor vitte el őket a Bír-lak című sorozat szereplőválogatására, melyben aztán tündéri bajkeverőkként szórakoztatták a nézőket.

Nem csoda hát, hogy nincs olyan botlásuk, amiről a sajtó ne értesült volna.

Bár mindig, mindent együtt csináltak a támogatás kevésnek bizonyult, mert szüleik válása mindkét lányt igencsak megviselte.

Hiába a filmes sikerek és a jól menő vállalkozások, a magánéleti boldogságát ez sem pótolja a szőke tinisztárnak.

Bár megkezdte pszichológiai tanulmányait a New York Egyetemen, 2005-ben fel kellett függeszteni azt, súlyos anorexia betegsége miatt. Mára úgy tűnik sikerült meggyógyulnia.

Szilikonnal vagy anélkül

Nemrégiben felröppent a hír, hogy az ikerpár másik fele, Ashley dögösebb kinézetre vágyik, amit plasztikai sebészek segítségével szeretne megoldani, egészen konkrétan nagyobb melleket akar.

Ez még önmagában nem jelentene gondot, de testvérét is rá akarja venni, hogy feküdjön kés alá.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár a híres páros jóban-rosszban együtt van, ez a kérés úgy tűnik még Mary Kate-nek is sok volt, aki egyenesen retteg a beavatkozástól és esze ágában sincs implantátumokkal felturbózni melleit. Talán a jövőben a különbözőségükből is sikert kovácsolnak majd.
Ezt is szeretjük