Holtrészegen partizott Mary Kate Olsen
A világ egyik leghíresebb ikerpárjának felét, Mary Kate Olsent botrányosan szétesve örökítették meg a szemfüles fotósok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hol az anorexiával, hol drogozás gyanújával kerül a címlapokra az ikerpár zűrösebbik fele. Ezúttal viszont jócskán sikerült neki felönteni a garatra.

Szétesve és összeszedetten

Azonban valahol érthető, hogy az alkoholt választotta menekülési útvonalnak. Az ikrek már négy hónapos koruk óta reflektorfényben élnek, édesanyjuk ekkor vitte el őket a Bír-lak című sorozat szereplőválogatására, melyben aztán tündéri bajkeverőkként szórakoztatták a nézőket.

Nem csoda hát, hogy nincs olyan botlásuk, amiről a sajtó ne értesült volna.

Bár mindig, mindent együtt csináltak a támogatás kevésnek bizonyult, mert szüleik válása mindkét lányt igencsak megviselte.

Hiába a filmes sikerek és a jól menő vállalkozások, a magánéleti boldogságát ez sem pótolja a szőke tinisztárnak.

Bár megkezdte pszichológiai tanulmányait a New York Egyetemen, 2005-ben fel kellett függeszteni azt, súlyos anorexia betegsége miatt. Mára úgy tűnik sikerült meggyógyulnia.

Szilikonnal vagy anélkül

Nemrégiben felröppent a hír, hogy az ikerpár másik fele, Ashley dögösebb kinézetre vágyik, amit plasztikai sebészek segítségével szeretne megoldani, egészen konkrétan nagyobb melleket akar.

Ez még önmagában nem jelentene gondot, de testvérét is rá akarja venni, hogy feküdjön kés alá.

Bár a híres páros jóban-rosszban együtt van, ez a kérés úgy tűnik még Mary Kate-nek is sok volt, aki egyenesen retteg a beavatkozástól és esze ágában sincs implantátumokkal felturbózni melleit. Talán a jövőben a különbözőségükből is sikert kovácsolnak majd.
Ezt is szeretjük