"Senkinek nem kívánok olyan gyerekkort, mint a miénk volt."
Az Olsen ikrek problémásabbik fele, Mary-Kate több év hallgatás után a Marie Claire magazinnak adott interjút.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A gyereksztárokat általában imádják a nézők, nem véletlenül vetik be a hollywoodi filmek többségében a cuki pofikat.

Ám a legtöbb mozilátogató nem gondol bele abba, milyen is lehet egy olyan kisgyerkőc élete, ha már néhány éves korában a kamerák előtt kell produkálnia magát ahelyett, hogy a homokozóban hancúrozna.

Elvették a gyerekkorát

Persze a túl korai felnőttkor általában megbosszulja magát, és az ünnepelt gyerekszínészek többsége - gondoljunk csak Macaulay Culkinre - kiábrándul a showbizniszből, mire eléri a nagykorúságot.

Egyebek közt erről is szót ejtett Mary-Kate Olsen a Marie Claire újságírójának, amikor is több év után először adott interjút. Ismeretes, hogy az Olsen nővérek néhány hónapos koruk óta szerepeltek a Bír-lak című sorozatban.

Majd ikerségüket kihasználva leforgattak velük egy sor tinifilmet, mint A kis gézengúzok, a Párosban Párizsban, a Ketten a slamasztikában vagy az Ikertúra.

Zűrösen éltek

A felcseperedő leánykák ezzel párhuzamosan egyre jobban elmerültek a partik világában. Egy időben nem volt olyan VIP-buli, amin ne tették volna tiszteletüket, és ahonnan ne részegen dülöngélve vagy éppen bedrogozva távoztak volna.

Ashley végül szerencsésen túljutott a tinédzserségen, ám Mary-Kate jobban megszenvedte a túl korán jött sztárságot. Nemcsak a tivornyázások viselték meg szervezetét, hanem anorexiával is küzdött. Ráadásul közeli viszonyban volt Heath Ledgerrel, így a színész halála érthetően megviselte.

Mindenesetre testvére segítségével kilábalt a depresszióból, és arra is rájött, jobb kibeszélni a problémákat, semmint a szőnyeg alá söpörni őket.

- Ahogy elnézem a gyerekkori képeinket, mintha nem is mi lennénk. Szánalmas kis majmok voltunk, senkinek nem kívánom, hogy úgy nőjön fel, ahogy én, ugyanakkor nem bánok semmit - mesélte a 24 éves sztár.

Ezt is szeretjük