"Tehetetlenek voltunk, csak imádkozhattunk érte" - Megindító, amit fiáról mondott Martin Sheen
Tegnap beszélt Charlie Sheenről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 74 éves Martin Sheen pünkösdhétfőn adott interjút a Radio Timesnak, amiben fia botrányairól és saját érzéseiről is nyilatkozott.

Az Apokalipszis most, A tégla, a Kapj el, ha tudsz és Az elnök emberei sztárja olyan részleteket is elárult, amelyekről eddig csak ritkán, és nem is túl szívesen beszélt.

Semmit nem tehettek fiukért

Martin Sheen, eredeti nevén Ramón Estevez 1961-ben kötött házasságot Janet Templetonnal, akitől négy gyermeke, három fiú és egy lány született. A házaspár azóta is, tehát 54 éve együtt van.

A színészként apja nyomdokaiba lépő, 49 éves Charlie Sheen volt a fiúk közül a legfiatalabb. Leghíresebb filmjei a Tőzsdecápák és A nagy durranás.

Charlie első botránya 1996-ban volt, amikor azzal gyanúsították, hogy kaliforniai otthonában megtámadta barátnőjét. Ekkor két év próbaidőt kapott.

Két évvel később, 1998-ban maga Martin Sheen záratta börtönbe, mert kokain-túladagolással szegte meg a feltételes szabadlábra helyezés feltételeit. Büntetése ezúttal egy kötelező rehabilitációs kezelés volt.

Ezután egy ideig úgy tűnt, hogy jól van, karrierje fellendült, 2003-ban például szerepet kapott az itthon is sikeres Két pasi - meg egy kicsi című sorozatban.

Innen nyolc év után azért rúgták ki, mert ismét drog- és alkoholproblémái lettek, illetve sértő megjegyzéseket tett a sorozat készítőire több interjúban. Helyét Ashton Kutcher vette át.

Erre a négy évvel ezelőtti időszakra emlékezett vissza a Radio Timesnak adott interjújában Martin Sheen, aki elmondta, ő és felesége tehetetlenül nézték végig, ahogy a fiuk ismét lejáratja magát.

- Amin akkor keresztülment, azzal kapcsolatban tehetetlenek voltunk. Csak imádkozhattunk érte, és biztathattuk. Ilyenkor próbálsz annyira jelen lenni, amennyire csak lehetséges. De ismerned kell a körülményeket, azokat a részleteket, amikkel a nyilvánosság nem törődik, vagy amiket nem tud - kezdte mondandóját Martin Sheen.

- Csak mi, akik ismerjük, tudjuk, min ment akkor keresztül. A szteroidokról beszélek. Kilátástalan helyzetben volt, és azt tette, amitől azt remélte, segít neki. Kiállt a nyilvánosság elé vele. Ez nagyon fájdalmas volt mindannyiunknak - emlékezett vissza a színész.

Ezt is szeretjük