Így még soha nem láttuk! Fehérneműre vetkőzött a műsorvezető
Martha Stewartról előkerült egy régi fotó, amelyen szinte fehérneműben pózolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Martha Stewart az egyik legismertebb és legkedveltebb tévés személyiség a világon, ám azt kevesen tudják, hogy karrierje kezdetén modellkedett is.

Nemrég a Parade magazinban egy régi fotó került nyilvánosságra, amelyen fiatalon pózol gyakorlatilag fehérneműben.

Csupán a pénzért csinálta

A tökéletes háziasszony megtestesítőjével, Martha Stewarttal új könyve, a Living the Good Long Life: A Practical Guide to Caring for Yourself and Others megjelenése után készített interjút az újság.

- A könyv arról szól, hogyan tudsz túlélni ebben a nem mindennapi világban - fizikailag, mentálisan, érzelmileg. Azért írtam, mert senki nem figyel oda azokra, akik már betöltötték a 65. életévüket. A könyvem arra koncentrál, hogy mit tehetünk másokért és magunkért, hogy méltóságteljesen öregedjünk meg - mondta el az interjúban.

Ezt követően a 71 éves tévés elmesélte, hogy csinos kislány lévén 13 évesen elkezdett modellkedni. Csupán a pénzért csinálta, de ahogyan ő fogalmaz, jó móka volt.

Mutatott egy fotót is fiatalkori önmagáról, amelyen csaknem egy szál fehérneműben pózol. A modellalkatú lány gyönyörű, igazi természetes szépség volt. Hatalmas karriert is befuthatott volna ebben a szakmában, ám ez nem így történt.

Így is sikeres lett

- 60 dollárt kerestem egy nap, ami nem volt rossz annak idején. Nem voltam egy címlaplány, sem egy Suzy Parker, de annak kellett volna lennem. Ha lett volna valaki, aki bátorít, akkor talán. De aztán 19 évesen már férjhez mentem - árulta el.

Így azonban máshogy alakult az élete, de ezt már bizonyára ő sem bánja, hiszen ezen az úton is megvalósíthatta álmait, és kreativitásának köszönhetően ma már a világ egyik legismertebb tévéseként tartják számon.

A házimunkákat még bébiszitterévei alatt sajátította el, ekkor jött rá arra, hogy ezt szeretné hivatásaként választani. 1982-ben jelentette meg az első szakácskönyvét, ami után ontotta magából a különböző írásokat.

Hamarosan Amerika-szerte ismertté vált, és saját tévés showműsort kapott. Így lett aztán a tengerentúl egyik legbefolyásosabb üzletasszonya, amin a 2005-ben bennfentes kereskedés miatt kapott öt hónap börtönbüntetés sem változtatott.

Ezt is szeretjük