Friss! Megszületett Mark Wahlberg negyedik babája
Hétfő este Los Angelesben megszületett Mark Wahlberg negyedik gyermeke, a sztárpár pedig a nevét sem titkolta el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2010. január 11-én a Los Angeles-i Cedars-Sinai Medical Centerben megszületett Mark Wahlberg negyedik gyermeke, adta hírül a Star magazin. A 38 éves amerikai színész feleségével, Rhea Durhammel úgy döntött, hogy a kis csöppséget Margaret Grace-nek hívják majd.

Érdekes tény, hogy a sztárpár nem siette el a házasságot - habár már évek óta boldog párkapcsolatban élnek, csak 2009. augusztus 1-jén álltak az oltár elé egy privát ceremónia keretén belül Beverly Hillsben.

Nem elégedtek meg egyetlen gyermekkel

A gyermekvállalással kapcsolatban azonban kevésbé voltak szívbajosak, hiszen első közös babájuk, Ella Rae 2003-ban, Michael 2006-ban, Brendan Joseph pedig 2008-ban született meg. A negyedik csöppség érkezéséről 2009 szeptemberében tájékoztatták a közvéleményt.

A katolikus vallású sztár nem titkolta el, hogy meglehetősen szokatlan helyet választott, amikor először randizott leendő feleségével.

Randi a templomban

- Egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak New Yorkban. Megkérdeztem tőle, hogy volna-e kedve találkozni velem másnap, és volt. Erre azt mondtam neki, hogy akkor menjünk templomba. Ő ugyan nem katolikus nevelésben részesült, mint én, mégis eljött – és most már ő is megtért.

A tégláért Oscar-jelölést kapott egykori gyereksztár és rapper elmondta, hogy folyamatosan dolgoznak több éve tartó a kapcsolatukért. Hogy ne apadjon ki a szerelmük, igyekeznek rendszeresen időt szakítani a másikra.

- Próbálok romantikus lenni. Ha gyerekeid vannak, és már ágyba dugtad őket, romantikusnak lenni nem jelent mást, mint ölelkezni a kanapén és tévét nézni. De természetesen minden héten randevúzunk is.

Egyszer a lányommal, egyszer pedig az anyukájával – mesélte Wahlberg a brit Cosmopolitannek.

Ezt is szeretjük