Mark Wahlberg kockás hasizmának már nyoma sincs
Mark Wahlberg egykor modellként is dolgozott. Mostanában viszont, mintha kissé hanyagolta volna az edzést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szó mi szó, Mark Wahlberget nem fergeteges színészi képességei miatt szeretjük elsősorban.

A kilencvenes években Marky Markként rapper-karriert építő, majd szinte egyik napról a másikra színésszé avanzsáló sztár ennek ellenére rengeteg rajongót szerzett magának, hiszen ha mástól nem is, betonkemény hasizmától és kölykös mosolyától sok nő olvadozott akkoriban.

Hasizom volt - nincs

Hát még, amikor Calvin Klein híres reklámjában a kettőt egyszerre villantotta meg! Bizonyára rögtön rohantak is a csajok a boltokba, abban a reményben, ha pasijukra ráadják a szexi alsónadrágot, akkor a benne lévő test is egy csapásra Wahlbergére fog hasonlítani.

Hogy így volt-e vagy sem, azt csak az említett hölgyek tudnák megmondani - mindenesetre manapság nem biztos, hogy le tudná venni a a nőket a lábukról pusztán azzal, hogy felhúzza a pólóját. Merthogy ami alatta van, az cseppet sem vonzó látvány - legalábbis azoknak, akik imádják a kockás hasizmot.

Persze azért nem kell mindjárt punnyadt fickónak gondolni a 38 éves színészt, Wahlberg szánt szándékkal evett a kelleténél több lángost mostanság, éppen a hitelesség kedvéért.

Bokszolót játszik

Legújabb filmjében, a Fighterben ugyanis az egykori kisváltósúlyú amerikai bokszolót, Micky Wardot játssza, aki több év kihagyás után tért vissza újra a ringbe. És ugye ilyen körülmények között nem várható el, hogy valaki rögtön ugyanolyan muszklis legyen, mint fénykorában. Természetesen azért a jól ismert izmokat is megvillantja majd a színész a vásznon - és nemcsak a nők, hanem négyéves kisfia örömére is.

- Amióta nap mint nap edzenem kellett, a kisfiam szinte a boksz megszállottjává vált. Felveszi a kesztyűt, aztán megkér, hogy térdeljek le, és a kezem tegyem a hátam mögé. Aztán elkezd tiszta erőből ütni. Persze ez neki vicces, nekem már kevésbé, néha úgy eltalál, hogy egészen belefájdul a fejem - panaszkodott tréfásan a színész egy 2008 októberében interjúban.

Korábban egyébként még az is bizonytalan volt, hogy a 2007 óta tervezett film elkészül-e valaha, hiszen A pankrátort jegyző Darren Aronofsky végül nem vállalta el a megrendezését.

2009 áprilisában aztán David O. Russell rendező igent mondott - akkor viszont Brad Pitt vonult ki, helyette Christian Bale alakítja majd a bokszoló drogfüggő féltestvérét, Dickie Ecklundot.

Ezt is szeretjük