Hihetetlen luxus! Fotókon Mark Wahlberg lenyűgöző álomotthona
Mark Wahlberg mediterrán stílusú villája az egyik legkülönlegesebb sztárotthon.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mark Wahlberg egy ízléses, mediterrán stílusú villában élt az elmúlt években feleségével, Rheával és négy közös gyermekükkel. A 42 éves színész luxusotthona ugyan 11 500 négyzetméter volt, ő mégis úgy érezte, hogy legkisebbik lányuk, Grace születése után már szűkös nekik a ház. Úgy döntött, eladja, ám terve nehezen valósult meg, hiszen az ingatlanra öt éven keresztül nem talált vevőt.

A szakértők nem értették, hogy a villa miért nem kelendő a piacon, hiszen luxusból nem szenvedett hiányt. A szórakozás minden formája megtalálható a házban, a hatalmas mozivászon, a boksz ring, a teniszpálya és az óriási medence, melyből gyönyörű kilátás nyílik, különlegessé varázsolja az ingatlant. A színésznek ugyan sikerült eladnia Beverly Hills-i otthonát, de anyagilag nagyon rosszul járt az üzlettel. Nézegesd meg, hogy néz ki a luxusvilla kívül-belül!

Luxus a köbön

Bruce Willis Mark Wahlberggel ellentétben jó üzletet kötött, amikor eladta Beverly Hills-i spanyol stílusú ingatlanját. A villa bővelkedik egyedi ötletekben, modern, de mégis klasszikus. Nézegesd meg a házról készült képeket!
 

Ezt is szeretjük