6 hónapig titkolták! A népszerű énekes harmadszor is apa lesz

Mark Owen, a Take That énekese harmadszorra lesz apa: felesége ismét kisbabát vár.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Újabb sztárbaba érkezik a Take That együttes berkein belül. Mark Owen még a nyáron apa lesz.

Az énekes felesége, Emma Ferguson már a hatodik hónapban van.

Sokat várt az esküvővel

A róluk készült fotókon arcukra van írva a boldogság, a 40 éves sztárral madarat lehetne fogatni.

- Én, Emma, Elwood és Willow nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy megérkezzen az új jövevény családunkba - írja weboldalán.

A gyönyörű, szőke színésznővel 2004-ben ismerkedett meg az énekes. 2006-ban el is jegyezte kedvesét. Ugyanebben az évben megszületett fiuk, Elwood Jack, akit 2008-ban lányuk, Willow Rose követett.

Mark Owen csak ezt követően szánta rá magát a nősülésre. Az esküvőt 2009. november 8-án tartották Skóciában, a Cawdor-kastélyban.

A házasság azonban nem volt felhőtlen, az énekes körülbelül két éve vallotta be, hogy feleségét legalább tíz különböző nővel csalta meg

Megcsalta feleségét

Egy 24 éves menedzserrel akkoriban szűrte össze a levet, amikor randizni kezdett Emmával.

A kilencvenes évek legkedveltebb sztárjai most

Nézegess képeket!

Elolvasom

A titkos viszony éveken keresztül folytatódott különböző hotelszobákban - még akkor is együtt voltak, amikor Owen kislánya megszületett, egy hónappal az esküvő előtt.

Természetesen a turnék során is örömmel vetette bele magát az éjszakai kalandozásokba. Elmondása szerint az alkoholt okolja felelőtlen és hűtlen viselkedéséért, de elnézést kért mindenkitől, akinek fájdalmat okozott.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az egykori Take That tagjai közül Gary Barlow már egy hónapja tudja, hogy negyedszerre is apuka lesz, Robbie Williams és felesége pedig körülbelül egy hete jelentették be, hogy úton van az első gyermekük.

Ezt is szeretjük