Még mindig piszkosul jó nő a Star Trek bombázója, Marina Sirtis
A bombázó Marina Sirtis volt a Star Trek: The Next Generation Deana Troi hadnagya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Picard, Riker, Geordi, Data, Worf, Troi - nos, nem egy földönkívüli nyelven írt különös üzenetről van szó, bár a földönkívülieknek azért van köze a felsorolt nevekhez. A rajongók bizonyára könnyedén rájöttek, ők voltak az Enterprise űrhajó legénysége, akik a nyolcvanas években a Star Trek: Az új nemzedék - röviden TNG - sorozatban epizódról epizódra igyekeztek új életformákat, új civilizációkat felkutatni.


Szinte hihetetlen, hogy a különböző csatornák műsorán még mindig sikerrel futó széria szexis szépségének, Deana Troi tanácsadónak a megformálója már 54 éves. Ám tény, a karaktert életre keltő Marina Sirtis színésznő, ha lehet, még jobban néz ki, mint fiatalon.

Még mindig dögösen néz ki

Bár láthatólag némi plasztikai segítséget is igénybe vett, hogy finomítsa az öregedés jeleit - a melle gyanúsan keménynek tűnik korához képest -, azért be kell vallani, jó munkát végzett a sebésze, mert az eredmény összességében természetesnek hat.

Talán kevesen tudják, de a görög származású bombázó Londonban látta meg a napvilágot 1955-ben. Eleinte a színpadon mutatta meg tehetségét.

Annak idején a Royal Shakespeare Company által létrehozott Guildhall of Music and Drama School diákjaként kezdett ismerkedni a színészet fortélyaival, majd több darabban is felbukkant.

Televízióban a hetvenes évek végétől kezdett megjelenni - kisebb brit sorozatbéli felbukkanások után olyan nagysikerű amerikai mozikba is bekerült, mint a Makrancos Kata Fay Dunaway-jel vagy a Bruce Willis főszereplésével forgatott Nem látni és megszeretni. 

A népszerűséget azonban kétségtelenül Deana Troi szerepe hozta el számára a kultikus sci-fi sorozatban. A félig földi, félig betazoid származású, csinos tanácsadónő, aki képes volt érzékelni mások érzéseit, végig hű volt Picard kapitányhoz, bár gyengéd szálak a másodtiszthez, Rikerhez fűzték.

Sirtis hét éven keresztül formálta meg a szimpatikus bombázót, és ezalatt rengeteg rajongóra tett szert, akiket még ma is érdekel, mi van vele. Emiatt is hozta létre saját honlapját, sőt, külön az ő számukra tart fent egy rovatot.

A TNG befejeztét követően egyébként más sorozatokba is kirándulást tett: a szemfülesek felfedezhették a Végtelen határok, a Csillagkapu, A főnök vagy éppen a Nyomtalanul egy-egy részében.Ami a magánéletét illeti, még a Star Trek forgatása idején hozzáment Michael Lamper rockgitároshoz, akivel azóta is együtt vannak. Gyermekük nem született, de a kutyáját kétségkívül annak tekinti.
Ezt is szeretjük