Megoldódott a rejtély? Így halt meg Marilyn Monroe
Részletek!
A legendás szépség rejtélyes haláláról újabb összeesküvés-elmélet látott napvilágot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan ember, aki ne ismerné Marilyn Monroe nevét még így, 51 évvel a halála után is. Az egykori szexszimbólum hatalmas nyomot hagyott a világban.

Halálának körülményei a mai napig tisztázatlanok, rengeteg találgatás látott már napvilágot, a legújabb teória, hogy szeretői gyilkolták meg a gyönyörű legendát.

Szeretői gyilkolták meg?

A szőke szépség 16 évesen, amikor még a hadianyaggyárban dolgozott, nem sejthette, hogy a világ legkívánatosabb és legnépszerűbb nőjévé válik majd. A hadsereg fotósa még hosszú barna hajjal fedezte fel, ennek köszönhetően hamar keresett modell lett.

A barna tincseit rövidebb platinaszőke hullámokra cserélte, száját vérvörösre festette és úgy bánt a férfiakkal, ahogy senki más. Egy világ rajongott érte, ő mégis szenvedett a hírnévtől, sokszor mély depresszióval küzdött.

A sors fintora, hogy férfiak ezrei lesték kívánságát, csak éppen az az egy nem rajongott érte, akit ő szeretett. Sokak szerint a kínzó szerelmi bánat miatt dobta el életét, mások azt mondják, véletlen lett öngyilkos, ám nemrég felütötte a fejét egy újabb összeesküvés-elmélet is, miszerint Monroe kisasszonyt szeretői gyilkolták meg.

Örök rejtély

Egyes híresztelések szerint Marilyn Monroe egyáltalán nem volt rosszkedvű vagy depressziós a halála előtti pár napban.

Többen úgy látták, kifejezetten jó kedve volt, így egykori környezete számára teljesen indokolatlannak tűnik az a verzió, hogy végzett magával.

A pletykák szerint a dívának szerelmén, John F. Kennedy-n kívül több viszonya is volt, többek között az elnök testvérével, Roberttel, illetve a közismert színész Frank Sinatrával is gyengéd kapcsolatot ápolt. A szőke legenda románcaival veszélyes terepre tévedt, hiszen mindhárom férfinak fontos volt jó hírneve megőrzése.

Többen állítják, hogy Marilyn Monroe halála a szeretők közös érdeke volt, ugyanis féltek attól, hogy a szexszimbólum kifecsegi hálószoba titkaikat, mely súlyos következményekkel járt volna a karrierjük tekintetében.

Azt, hogy a hivatalos álláspont, miszerint, a szépség altatókkal végzett magával, vagy a gyilkosság teóriája igaz-e, valószínűleg soha nem tudjuk meg, mivel a nyomozást és az azzal kapcsolatos eredményeket az FBI titkosította.
Ezt is szeretjük