Lógó mellét villantotta Mariah Carey
A babaarcú énekesnő, Mariah Carey mellei a plasztikák ellenére is szemmel láthatóan megereszkedtek az utóbbi időben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mariah Carey mostanáig joggal lehetett büszke szexi dekoltázsára, még akkor is, hogyha melleit plasztikai úton turbózta fel egy kicsit. Nem véletlenül választott tehát a legtöbbször olyan ruhákat, melyek kifejezetten kihangsúlyozták méretes dekoltázsát.


Legutóbb is egy hasonló öltözet viselése mellett döntött, ám a kiábrándító látványra talán még a legelvakultabb rajongói sem voltak felkészülve.

A koncerten készült fotókon ugyanis jól látszik oldalról, ahogyan kilógott egyik megereszkedett melle.

A kínos jelenséget megelőzendő felhúzhatott volna talán egy cicifixet is, hiszen ez a mell így már korántsem volt olyan dögös, mint például más régebbi fényképein.

Arról nem is beszélve, hogy a kiábrándító látvány egyáltalán nem illett a bombázó énekesnőhöz.

Mellein túl külseje is nagyon megváltozott

De mivel a sztárok is csak emberek, ezért a biológiai szabályszerűségeket ők sem kerülhetik ki, hiába költenek iszonyatos összegeket a szépészeti beavatkozásra. Mariah Carey mamás melle is csak a gravitáció miatt változott ilyenné, ez pedig természetes.

Nem lehet nem észrevenni, hogy az elmúlt mintegy két évtizedben az énekesnő milyen megdöbbentő plasztikai átalakuláson esett át, így lett az egykori természetes szépségből babaarcú guminő. Ezek után tehát azon sem lepődnénk meg, ha legközelebb hibátlan lökhárítókkal lépne majd a színpadra.Mariah Carey azonban ennél nagyobb akadályokon is túljutott már, pályafutása például az ezredforduló után néhány évre padlót fogott, 2005-ös albumával azonban sikerült visszatérnie a zenei élvonalba.
Ezt is szeretjük