Mariah Carey képtelen kordában tartani kebleit
Mariah Carey kiváló hangja mellett arról is híres, hogy mindig kiteszi a kirakatba, amije van. Az idei Golden Globe-on sem történt másként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mariah Carey rengeteg változáson ment keresztül, mióta a kilencvenes években befutott: a kilók le- és felvándorolnak róla, és mellmérete is gyanúsan megnőtt.

A külsejét érintő átalakulások ellenére úgy tűnik, egyvalami soha nem változik: az énekesnő magamutogatása. Bármilyen rendezvényen jelenik is meg, illetve lép színpadra, kebleit mindig közszemlére teszi.

Szívesen mutogatja magát

Az idei Golden Globe-díjátadón sem történt ez másként, Mariah itt is kitett magáért - legalábbis a melleit kitette. Bár a sztár az utóbbi időben felszedett néhány kilót, gömbölyded kebleit minden bizonnyal nemcsak ennek, sokkal inkább a sebészkésnek köszönheti.

Vélhetően elégedett az eredménnyel, hiszen lépten-nyomon mélyen dekoltált ruhákban pózol a kamerák kereszttüzében - talán egyéb megnövekedett testtájairól akarja elvonni a figyelmet.

Két éve boldog

Mindenesetre láthatóan jól érzi magát a bőrében, és erre minden oka meg is lehet, hiszen több zátonyra futott kapcsolat után végre megtalálta a boldogságot Nick Cannon oldalán.

2008-ban ismerkedtek meg, hamarosan összeházasodtak, és azóta is remekül megértik egymást.

Nem csoda, hogy a negyvenéves sztárról időről időre felröppen a pletyka, hogy terhes.

Ezt is szeretjük