Merészen villantotta mellbimbóját Mariah Carey

Bevállalós képpel

Az énekesnő legújabb filmje sajtótájékoztatójára melltartó nélkül érkezett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mariah Carey-t szeptember 13-án örökítették meg a Torontói Filmfesztiválon, ahol a 39 éves amerikai énekesnő legújabb, Precious című filmje sajtótájékoztatóján tette tiszteletét.


Carey egyszerű, ám elegáns fekete ruhában érkezett a jeles eseményre, melynek során sikerült egy pikáns villantással is megajándékoznia rajongóit.

Az énekesnő ugyanis nem viselt melltartót, ezért aztán akarva-akaratlanul sikerült közszemlére tennie mellbimbóját!

Egy túlsúlyos lány története

A Precious című filmdráma Sapphire 1996-ban megjelent Push című regényének adaptációja. A mű középpontjában egy 16 éves túlsúlyos harlemi lány, Clareece „Precious” Jones áll, akit drogfüggő apja több alkalommal megerőszakolt, anyja pedig rendszeresen bántalmazza.

A felkavaró regényből készült film rendezője, Lee Daniels megkapta a 2009-es Sundance filmfesztivál közönségdíját és a zsűri nagydíját, a szereplők közül pedig Mo’Nique-ot is díjazták.

A szívfacsaró alkotásban Mariah Carey egy lelkiismeretes szociális munkást alakít, de Lenny Kravitz is felbukkan. A drámát november elején kezdik vetíteni a tengerentúli mozik, a hazai premierről egyelőre nincs információ.

Egy évtizede kapta első szerepét

Habár Carey-t elsősorban énekesnőként tartja számon a szakma, már a kilencvenes évek végén kacérkodott a színészettel. Első szerepét az 1999-es Oltári vőlegényben kapta Chris O’Donnell és Renée Zellweger oldalán, 2001-ben pedig már a Glitter – Ami fénylik című dráma főszerepében láthattuk. Alakítását a neves filmkritikus, Roger Ebert dicsérte, ám többségben voltak a negatív visszajelzések.

Ez azonban nem kedvetlenítette el a sztárt - szerepet vállalt a Csajok maffiája című krimiben, a Ne szórakozz Zohannal című komédiában pedig saját magát alakította.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az ígéretes bemutató alapján nagyon úgy tűnik, hogy végre megtört a jég, és Mariah Carey-t talán színésznőként is elkezdik majd komolyan venni.

Ezt is szeretjük