Íme, a titok! Hát ezért hájasodott el Mariah Carey
25 kilót szedett fel
Az énekesnő állítólag gyógyszereket szed, hogy mielőbb teherbe essen, és ennek köszönheti elhízását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Körülbelül egy hónappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy a National Enquirer értesülései szerint Mariah Carey negyed mázsát hízott az elmúlt két év során. A 41 éves amerikai énekesnő a róla készült fotók tanúsága szerint valóban feltűnően kikerekedett, ami nem igazán zavarja őt.

A népszerű bulvárlap bennfenteseire hivatkozva korábban azzal magyarázta a popdíva felesleges kilóinak gyarapodását, hogy Carey minden erejével igyekszik teherbe esni, és mivel stresszeli a tény, hogy már betöltötte 40. életévét, a falánkságba menekült.

Babát akar, de azonnal

Ez elképzelhető magyarázatnak tűnt akkor, ám a National Enquirer most újabb titokra derített fényt a világhírű énekesnő kigömbölyödésével kapcsolatban. Információk szerint a teherbeesés vágyának valóban köze van a pluszkilókhoz, ám nem egészen úgy, ahogyan azt eddig sejtettük.

- Valóban jelentős mértékben meghízott, de csak a gyógyszerek miatt, amelyeket azért szed, hogy teherbe essen. Sőt, az is lehet, hogy már egy ideje várandós - osztotta meg észrevételeit a nyilvánossággal egy magát megnevezni nem akaró bennfentes.

Talán már terhes?

Ezt az információt látszik megerősíteni az a tény is, hogy Mariah Carey-t anyák napján szinte ragyogva kapták le, amint férje, Nick Cannon oldalán elhagyta a Beverly Hills-i Southern California Reproductive Center épületét.

A bennfentes elmondása szerint az ötszörös Grammy-díjas énekesnő tavaly már próbálkozott a mesterséges megtermékenyítéssel, ám sikertelenül.

Érthető, hogy minél előbb szeretne babát, hiszen a negyedik ikszen túl már nem olyan könnyű teherbe esni, de nincs egyedül, hiszen 29 éves férje mindenben mellette áll.

Ezt is szeretjük