Kínos! Még a múltkorinál is kövérebb Mariah Carey
90 kiló körül van
Mariah Carey az utóbbi két évben egyre jobban elhízik, túlsúlya lassan az egészségét veszélyezteti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mariah Carey annak idején, valamikor a kilencvenes években, nemcsak hangjával, de bombázó alakjával is hódított.

2008-ban karcsún hódított
2010-re erősen meghízott

Egy idő után azonban kiderült, csakúgy, mint Janet Jackson, ő is a felváltva fogyókúrázó, majd pedig mindent befaló jojó-diétások közé tartozik, akik képtelenek tartósan megbirkózni a túlsúlyukkal.

Látványosan lefogyott

Azért még egy utolsó nagy és látványos fogyásra volt ereje Mariah-nak, mielőtt 2008 áprilisában férjhez ment Nick Cannonhoz.

Akkoriban fűnek-fának elbüszkélkedett, miként sikerült leadnia a plusz kilókat, sőt, még egy videót is kiadott, hogy más túlsúlyos hölgyeknek is segítsen - és persze hizlalja egy kicsit a bankszámláját.

A legfrissebb képeit elnézve azonban egyértelmű, azóta nemcsak a bankszámlája, hanem ő maga is alaposan meghízott - egyes számítások szerint már közel harminc kilóval több, mint két évvel ezelőtt!

Plusz harminc kiló

Nem csoda, hogy bármennyire is imádja közönségét, sokkal hamarabb kifárad, mint vékonyabb korában.

Legutóbb például Sao Paulóban lépett fel a Barretos Cowboy Festival vendégeként, és bizony sokakat megdöbbentett, milyen nehézkesen mozog a színpadon. Nem beszélve arról, hogy nemcsak két dal között, de előadás közben is sűrűn kortyolgatott a vizespoharából.

Hogy a rendszertelen és egészségtelen táplálkozáson kívül mi oka lehet az elhízásnak, arra természetesen születtek már elméletek: a leggyakrabban elhangzó ötlet az, hogy Mariah terhes, bár ezt eddig hivatalosan senki sem erősítette meg.

Ezzel összefüggésben vannak, akik azt feltételezik, a negyvenéves sztár még nem várandós, de mindent elkövet, hogy az legyen - tehát végső soron a szedett hormongyógyszerektől kerekedett ki.

Ezt is szeretjük