Friss hír! Tudd meg, ki lesz az ősszel induló tehetségkutató zsűrijében!
Kiderült!
Mariah Carey is helyet kapott az American Idol zsűrijében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már korábban felröppent a hír arról, hogy az Emmy-díjas Mariah Carey foglalhatja el Jennifer Lopez megüresedett székét az American Idolban.

A Fox csatorna hetekig tárgyalt a kétgyermekes sztárral a részletekről, és végül sikerült mindkét fél számára előnyös szerződést kötniük.

Csúcsgázsiért vállalta

Az Emmy-díjas énekesnő a hírek szerint 18 millió dollárt kap majd a műsor őszi évadának forgatásáért. Ez minden idők legmagasabb gázsijának számít a tehetségkutatók történetében, hiszen még Britney Spearsnek is csak 16 millió üti a markát az X-Factor mentoraként.

Bár teljes idős zsűritag még nem volt, az első évadban kisegítette az Irene hurrikán miatt Franciaországban ragadt Simon Cowellt, a hetedik évadban pedig vendégzsűrizett a néhány döntőn keresztül.

- Nagyon gyorsan történt, és már alig pár hónap van csak a kezdésig. Remek csapat állt össze - lelkendezett Mariah Carey a Fox riporterének.

A nyilatkozat azonban foghíjas, hiszen Randy Jackson visszatérése sem biztos, a produkció pedig még most is folytat tárgyalásokat Steven Tyler pótlására.

Rémálom vele dolgozni

A TMZ hírportál szerint pedig saját magukkal toltak ki a csatornánál, amikor a 42 éves díva mellett döntöttek, hiszen korábban sem volt könnyű vele. Rendszeresen elkésett a felvételekről, állandóan kedvetlen volt, és mindenről negatívan beszélt.

Ráadásul ekkora gázsi mellett valószínűleg már csak egy kisebb nevet tud majd megengedni magának a csatorna, így Katy Perry valószínűleg máris elesett a lehetőségtől. Felmerült még Adam Lambert - korábbi Idol-nyertes - és Miley Cyrus neve is. Utóbbi nyilván azért, hiszen a rivális X-Factornak már van egy Disney-sztárja. Demi Lovato ugyanis már javában értékeli a sztárjelölteket a válogatókon.

Azonban lehetséges, hogy Mariah sem sokáig örülhet a sztárgázsinak, hiszen a műsor producere, Nigel Lythgeo azt nyilatkozta, szívesen látna egy teljesen új zsűripanelt minden egyes szériában.

Ezt is szeretjük