Csók helyett pofont kapott Leonardo DiCaprio - Ezért ütötte meg filmes partnere
A rendező is elhűlt a pofon láttán.

margot-robbie-leonardo-dicaprio-pofon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Margot Robbie mára felküzdötte magát az A-listás hírességek közé, a világ legszebb nőjének választották, milliók imádják - és mindez egy hirtelen döntésnek köszönhető A Wall Street farkasa szereplőválogatásán.

Pofon vágta Leonardo DiCapriót

- Tudtam, hogy 30 másodpercem van, hogy lenyűgözzem a rendezőket, vagy sohasem lesz belőlem senki. A forgatókönyv szerint elkezdtem kiabálni Leóval, ő pedig visszaüvöltött. Őszintén szólva baromi ijesztő volt. A végén azt mondta: "Örülhetnél, hogy egy ilyen férjet fogtál magadnak. Most fejezd be a hisztit, és csókolj meg" - és itt meg kellett volna csókolnom. Járt az agyam, hogy most tényleg csókoljam meg? Végül is úgysem lesz több esélyem smárolni Leo DiCaprióval. De aztán úgy döntöttem, forgatókönyv ide vagy oda, a karakterem nem hagyná, hogy így beszéljen vele, ezért rákiabáltam, hogy "Cseszd meg!", és teljes erőből pofán vágtam.

Mindenki lefagyott a szobában, síri csönd lett. Baromira megijedtem, hogy be fognak perelni vagy lecsukatnak, de Leo és Martin Scorsese is nevetésben törtek ki - én pedig egy héttel később megkaptam Naomi szerepét, ami megváltoztatta az életemet - mesélte a színésznő.

Ezt is szeretjük