Durván szétbotoxoltatta arcát a vénülő Marg Helgenberger

A színésznő a szépészeti beavatkozásokhoz fordult, ám emiatt mosolya inkább vicsorgásra hasonlít.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marg Helgenberger fotóját látva nehéz megérteni, hogy az ötvenéves amerikai színésznő miért szabatta szét ilyen megdöbbentő mértékben egykor gyönyörű arcát.


A népszerű sorozatsztár évtizedekkel ezelőtt ugyanis igazi bombázó volt, ám a ráncfelvarrások és a botoxkezelések szemmel láthatóan komoly pusztítást végeztek arcán.

A természetellenes módon kisimult bőr és a vicsorgásra emlékeztető, riasztó mosoly mind arról árulkodik, hogy Helgenberger képtelen volt méltó módon szembenézni az öregedéssel.

Ehelyett sok más hollywoodi sztárhoz hasonlóan plasztikai sebészhez fordult, hogy a különféle beavatkozások révén fiatalodjon meg.

Időjárás-bemondóként kezdte karrierjét

Marg Helgenberger édesanyjához hasonlóan ápolónő szeretett volna lenni, de pályafutását végül időjárás-bemondóként kezdte szülővárosában, a Nebraska államban található Fremont városában.

Emellett édesapja húscsomagoló üzemében dolgozott. Ám miután az egyetemen szerepelt A vágy villamosa című darabban, teljesen elvarázsolta a

Nem sokkal később kiszúrta egy ügynök, és hamarosan különféle sorozatokban találta magát. Első főszerepét az 1989-es After Midnight című horrorfilmben kapta, és ezt követően is gyakran tűnt fel hasonló ijesztgetős filmekben.

Sztárok plasztika előtt és után

Nézegess képeket!

Elolvasom
Láthattuk például a Stephen King regényéből forgatott A rémkoppantókban és A lényben is. Legnagyobb sikerét a nyolcvanas években, a China Beach című sorozattal aratta, amiért 1990-ben Emmy-díjjal jutalmazták.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az ezredforduló után pedig a CSI: A helyszínelők című krimisorozatban tett szert nagy népszerűségre - ebben mostanáig több mint kétszáz alkalommal szerepelt. Egy gyermek édesanyja, férjétől tízévnyi házasság után, idén márciusban vált el.

Ezt is szeretjük