Durván szétbotoxoltatta arcát a vénülő Marg Helgenberger
A színésznő a szépészeti beavatkozásokhoz fordult, ám emiatt mosolya inkább vicsorgásra hasonlít.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marg Helgenberger fotóját látva nehéz megérteni, hogy az ötvenéves amerikai színésznő miért szabatta szét ilyen megdöbbentő mértékben egykor gyönyörű arcát.


A népszerű sorozatsztár évtizedekkel ezelőtt ugyanis igazi bombázó volt, ám a ráncfelvarrások és a botoxkezelések szemmel láthatóan komoly pusztítást végeztek arcán.

A természetellenes módon kisimult bőr és a vicsorgásra emlékeztető, riasztó mosoly mind arról árulkodik, hogy Helgenberger képtelen volt méltó módon szembenézni az öregedéssel.

Ehelyett sok más hollywoodi sztárhoz hasonlóan plasztikai sebészhez fordult, hogy a különféle beavatkozások révén fiatalodjon meg.

Időjárás-bemondóként kezdte karrierjét

Marg Helgenberger édesanyjához hasonlóan ápolónő szeretett volna lenni, de pályafutását végül időjárás-bemondóként kezdte szülővárosában, a Nebraska államban található Fremont városában.

Emellett édesapja húscsomagoló üzemében dolgozott. Ám miután az egyetemen szerepelt A vágy villamosa című darabban, teljesen elvarázsolta a

Nem sokkal később kiszúrta egy ügynök, és hamarosan különféle sorozatokban találta magát. Első főszerepét az 1989-es After Midnight című horrorfilmben kapta, és ezt követően is gyakran tűnt fel hasonló ijesztgetős filmekben.

Láthattuk például a Stephen King regényéből forgatott A rémkoppantókban és A lényben is. Legnagyobb sikerét a nyolcvanas években, a China Beach című sorozattal aratta, amiért 1990-ben Emmy-díjjal jutalmazták.

Az ezredforduló után pedig a CSI: A helyszínelők című krimisorozatban tett szert nagy népszerűségre - ebben mostanáig több mint kétszáz alkalommal szerepelt. Egy gyermek édesanyja, férjétől tízévnyi házasság után, idén márciusban vált el.

Ezt is szeretjük