Előkerült Obamáék lányának titkos Facebook-oldala - Megdöbbentő fotót posztolt rajta
Úgy tűnik, Malia Obama nem igazán szívleli édesapja utódját.

malia-obama-titkos-facebook-trump-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem könnyű a sztárok gyermekeinek élete. Már egészen kiskoruktól kezdve a reflektorfényben élnek, így nem lehet igazi magánéletük, mint a normális fiataloknak. Nem véletlen az sem, hogy Harry herceg sokáig álnéven facebookozott, ahogy felesége, Meghan hercegné is.

Ilyen fotókat posztolt magáról

Most újabb híresség követte a példájukat: Barack és Michelle Obama húszéves lánya, Malia, aki szintén alteregóként volt fent a közösségi oldalon. Egy húszéves lánytól főleg szelfiket és a kedvesével közös képeket vártunk, azonban Malia sokkal izgalmasabb dolgokat is posztolt a titkos oldalán.

Az egykori elnök lánya ugyanis hivatalosan nem nyilváníthatta ki a véleményét politikai témákban - annak ellenére, hogy köztudott, hogy egyik szülője sem örült annak, hogy Donald Trump váltotta őket -, itt azonban végre megteheti: keményen be is szólt az őt támogatóknak.

Az általa posztolt képen négy rózsaszín post-it látható az alábbi feliratokkal: "Donald Trump az elnökünk", "Ez nem normális", "Donald Trump maga a gonosz", "Ne legyetek önteltek.". Érdekesség, hogy a képet Obama alelnökének unokája, Finnegan Biden is lájkolta és kommentálta - "Még sosem láttam ezt. Tetszik!" - írta a fotó alá. Ez azért is aranyos, mert Barack Obama és Joe Biden barátsága már-már legendásnak számít - jó látni, hogy a lányok is így megkedvelték egymást.

Igaz, a család többi tagja sem vélekedik túl pozitívan az ország jelenlegi vezetőjéről. Michelle Obama az életrajzi könyvében azt írta, soha többet nem fog vele kezet, miután 2011-ben azt a hazugságot kezdte el terjeszteni a férjéről, hogy nem is az Egyesült Államokban született. Egyedül George Bush temetésén fogadta el a kézfogását, ugyanis úgy vélte, nem ez a legmegfelelőbb alkalom a véleménynyilvánításra.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük