Májusi szülinapos sztárok
Nézd meg, kik és hány gyertyát fújhatnak el májusban!

Dia

 	Lilu 	A Lilu becenéven ismertté vált Kovalcsik Ildikó a VIVA TV-nél kezdte karrierjét, majd az RTL Klub közkedvelt műsorvezetője lett. Közben elvégezte a jogi egyetemet, férjhez ment, majd 2009-ben életet adott kisfiának, Dávidnak. A szőke tévés 1976. május 20-án született. 	Kapcsolódó cikk: 	Lilu kisgyerekes anyaként is elképesztően dögös »

Lilu

A Lilu becenéven ismertté vált Kovalcsik Ildikó a VIVA TV-nél kezdte karrierjét, majd az RTL Klub közkedvelt műsorvezetője lett. Közben elvégezte a jogi egyetemet, férjhez ment, majd 2009-ben életet adott kisfiának, Dávidnak. A szőke tévés 1976. május 20-án született.

Kapcsolódó cikk:
Lilu kisgyerekes anyaként is elképesztően dögös »

Dia

 	Robert Pattinson 	A fiatal színész nevét 2008-ban jegyezte meg a nagyközönség, amikor feltűnt az Alkonyat-széria Edward Cullenjének szerepében. Azóta nők ezrei rajonganak a szépfiúért, aki 1986. május 13-án jött a világra.

Robert Pattinson

A fiatal színész nevét 2008-ban jegyezte meg a nagyközönség, amikor feltűnt az Alkonyat-széria Edward Cullenjének szerepében. Azóta nők ezrei rajonganak a szépfiúért, aki 1986. május 13-án jött a világra.

Dia

 	Malin Akerman 	A svéd származású modellből lett színésznő főképp a romantikus vígjátékokban sziporkázik, 2009-ben a Páros mellékhatásban tűnt fel. Malin Akerman 1978. május 12-én látta meg a napvilágot.

Malin Akerman

A svéd származású modellből lett színésznő főképp a romantikus vígjátékokban sziporkázik, 2009-ben a Páros mellékhatásban tűnt fel. Malin Akerman 1978. május 12-én látta meg a napvilágot.

Dia

 	Geszti Péter 	Geszti Péter a Rapülök és a Jazz + Az alapítótagjaként évek óta a hazai zenei élet meghatározó alakja, az X-Faktor mentoraként pedig a feltörekvő tehetségeket is segítette. 1964. május 9-én született.

Geszti Péter

Geszti Péter a Rapülök és a Jazz + Az alapítótagjaként évek óta a hazai zenei élet meghatározó alakja, az X-Faktor mentoraként pedig a feltörekvő tehetségeket is segítette. 1964. május 9-én született.

Dia

 	Kristin Scott Thomas 	Az angol színésznő az évek során olyan nagysikerű alkotásokban bizonyította tehetségét, mint A suttogó vagy Az angol beteg - utóbbiért Oscar-díjra is jelölték. Kristin Scott Thomas 1960. május 24-én született.

Kristin Scott Thomas

Az angol színésznő az évek során olyan nagysikerű alkotásokban bizonyította tehetségét, mint A suttogó vagy Az angol beteg - utóbbiért Oscar-díjra is jelölték. Kristin Scott Thomas 1960. május 24-én született.

Dia

 	Henry Cavill 	Az igéző tekintetű sármőr 2006-tól négy évadon át játszott a Tudorok című sorozatban, 2012-ben pedig a legújabb Superman-film hőseként tűnik fel a vásznon. Henry Cavill 1983. május 5-én jött a világra. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Henry Cavill »

Henry Cavill

Az igéző tekintetű sármőr 2006-tól négy évadon át játszott a Tudorok című sorozatban, 2012-ben pedig a legújabb Superman-film hőseként tűnik fel a vásznon. Henry Cavill 1983. május 5-én jött a világra.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Henry Cavill »

Dia

 	Gregor Bernadett 	A macskaszemű színésznő a filmvásznon és a színpadon egyaránt sikeres, ám karrierje mellett gyakran a magánéletével is a figyelem középpontjába kerül. Gregor Bernadett 1972. május 1-jén született. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Gregor Bernadett »

Gregor Bernadett

A macskaszemű színésznő a filmvásznon és a színpadon egyaránt sikeres, ám karrierje mellett gyakran a magánéletével is a figyelem középpontjába kerül. Gregor Bernadett 1972. május 1-jén született.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Gregor Bernadett »

Dia

	Enrique Iglesias	A Grammy-díjas spanyol énekes 1975. május 8-án látta meg a napvilágot. Több mint negyven millió eladott lemezzel hazája egyik legkedveltebb előadója. Az éneklés mellett zongorán és gitáron is játszik.

Enrique Iglesias

A Grammy-díjas spanyol énekes 1975. május 8-án látta meg a napvilágot. Több mint negyven millió eladott lemezzel hazája egyik legkedveltebb előadója. Az éneklés mellett zongorán és gitáron is játszik.

Dia

	Sasha Alexander	A bájos színésznőt elsősorban olyan népszerű bűnügyi sorozatokból ismerik a nézők, mint a Tengerészeti helyszínelők vagy a Született detektívek. Sasha Alexander 1973. május 17-én született.

Sasha Alexander

A bájos színésznőt elsősorban olyan népszerű bűnügyi sorozatokból ismerik a nézők, mint a Tengerészeti helyszínelők vagy a Született detektívek. Sasha Alexander 1973. május 17-én született.

Dia

	Natalia Oreiro	A bájos színésznőre a többség minden bizonnyal az 1998-ban útjára induló Vad angyalból emlékszik, pedig énekesnőként is sikeres. Natalia Oreiro 1977. május 19-én jött a világra.

Natalia Oreiro

A bájos színésznőre a többség minden bizonnyal az 1998-ban útjára induló Vad angyalból emlékszik, pedig énekesnőként is sikeres. Natalia Oreiro 1977. május 19-én jött a világra.

Dia

	Carey Mulligan	A bájos szőkeség gyerekkora óta szerepel sorozatokban, de a filmvásznon is többször feltűnt már. Az igazi áttörést azonban kétségtelenül a 2009-es Egy lányról hozta meg számára, alakításáért Golden Globe- és Oscar-díjra is jelölték, a BAFTA-díjat pedig meg is kapta. Carey Mulligan 1985. május 28-án született.

Carey Mulligan

A bájos szőkeség gyerekkora óta szerepel sorozatokban, de a filmvásznon is többször feltűnt már. Az igazi áttörést azonban kétségtelenül a 2009-es Egy lányról hozta meg számára, alakításáért Golden Globe- és Oscar-díjra is jelölték, a BAFTA-díjat pedig meg is kapta. Carey Mulligan 1985. május 28-án született.

Dia

 	Ginnifer Goodwin 	A Szerelem kölcsönbe kislányos sztárja látványos átalakuláson ment át ez elmúlt években. Az 1978-as születésű színésznő ugyanis teljes életmódváltádsal dundi komikából filigrán szépséggé formálta alakját. Az új külső a szerelmet is meghozta számára, sajnos a 3 éves kapcsolat Joey Kern színésszel végül szakítással ért véget. 	 

Ginnifer Goodwin

A Szerelem kölcsönbe kislányos sztárja látványos átalakuláson ment át ez elmúlt években. Az 1978-as születésű színésznő ugyanis teljes életmódváltádsal dundi komikából filigrán szépséggé formálta alakját. Az új külső a szerelmet is meghozta számára, sajnos a 3 éves kapcsolat Joey Kern színésszel végül szakítással ért véget.
 

Dia

	Anne Heche	A szőke színésznőt láthattuk egyebek mellett a Hat nap, hét éjszakában Harrison Ford oldalán, de a többség mégiscsak A férfi fán terem hősnőjeként ismeri. Anne Heche 1969. május 25-én látta meg a napvilágot.

Anne Heche

A szőke színésznőt láthattuk egyebek mellett a Hat nap, hét éjszakában Harrison Ford oldalán, de a többség mégiscsak A férfi fán terem hősnőjeként ismeri. Anne Heche 1969. május 25-én látta meg a napvilágot.

Dia

 	Paul Bettany 	A Lovagregény és A Da Vinci-kód sztárja színpadi színészként kezdte karrierjét, majd a sorozatok világából nyargalt át a vászonra. Paul Bettany 1971. május 27-én látta meg a napvilágot.

Paul Bettany

A Lovagregény és A Da Vinci-kód sztárja színpadi színészként kezdte karrierjét, majd a sorozatok világából nyargalt át a vászonra. Paul Bettany 1971. május 27-én látta meg a napvilágot.

Dia

	Lorán Lenke	Jászai Mari-díjas magyar színésznő és Érdemes művész 1966-tól a Vidám Színpadon játszik. Jókedélyű, remek humorú komika, de eszköztárában az erőteljesebb színészi eszközök is megtalálhatók. Elsősorban vígjátékokban játszott, de drámákban is emlékezetes alakítást nyújtott. A művésznő 1927. május 1-jén született Győrben.

Lorán Lenke

Jászai Mari-díjas magyar színésznő és Érdemes művész 1966-tól a Vidám Színpadon játszik. Jókedélyű, remek humorú komika, de eszköztárában az erőteljesebb színészi eszközök is megtalálhatók. Elsősorban vígjátékokban játszott, de drámákban is emlékezetes alakítást nyújtott. A művésznő 1927. május 1-jén született Győrben.

Ezt is szeretjük
Fotó: