Friss! Megtámadták háza előtt Major Mackerelt
Kórházba kellett vinni
A diszkókorszak népszerű előadójának állítólag féltékenységből esett neki az egyik szomszédja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Major Mackerel előadóművészt brutálisan bántalmazták vasárnap este, adta hírül a New York Daily News

A nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb reggae-énekesét a rendőrség és a szemtanúk beszámolói szerint brooklyni otthona közelében egy féltékeny férj támadta meg egy több mint fél méter hosszúságú karddal.

Mackerel súlyos sérüléseket szerzett fején, karján és kezén, ezért azonnal kórházba szállították. A sztárt azonban a jelek szerint nem túlságosan viselte meg az eset. 

Órákkal később ugyanis mosolyogva hagyta el az épületet, és azt nyilatkozta az újságíróknak, egyáltalán nem érzi rosszul magát, és szerinte az ilyesmi megesik.

Féltékenység állhat az ügy hátterében

Arra azonban egyelőre nem derült fény, hogy pontosan mi állhatott a bűnügy hátterében.

A zenész támadóját, Oscar Joseph-et állítólag az bosszantotta fel, hogy a zenész szerinte molesztálta feleségét, tájékoztatta a közvéleményt Mackerel hitvese, Novia Watson, aki szerint természetesen erről szó sincs.

Major Mackerel is cáfolta szomszédja vallomását, akit az eset után rögtön őrizetbe vettek szándékos, fegyverrel elkövetett testi sértés miatt.

A többi szomszéd pedig elmondta, hogy mindannyian igyekeztek távol tartani magukat Joseph-től, akinek korábban már több alkalommal meggyűlt a baja a hatóságokkal, igaz, erőszakos bűncselekmények miatt eddig nem ítélték el.Mackerel eredetileg Garfield Dixon néven látta meg a napvilágot, és a nyolcvanas évek végén, illetve a kilencvenes évek elején futott be az olyan diszkóslágereinek köszönhetően, mint a Dutty Bungle és a Sorry Fi Botha.
Ezt is szeretjük