Smink nélkül már nem is olyan bájos Maggie Gyllenhaal
A elbűvölő Maggie Gyllenhaal szépségápolási szerek hiányában lestrapált anyukának látszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai színésznő, Maggie Gyllenhaal nem tartozik a klasszikus szépségű sztárok közé, viszont karakteres arca számos nagyszerű szerepre adott lehetőséget. Natúr pofijával azonban leginkább egy szabadnapos anyuka látszatát kelti, akinek semmi ideje nincs a külsejével foglalkozni.

Neki is vannak rosszabb napjai

A sápadt, kissé kövérkés arc és a karikás szemek arról tanúskodnak, hogy gondoskodó és figyelmes anyaként viselkedik két éves Ramona nevű kislányával. A fáradtság pedig kicsit még öregíti is a mindössze 31 éves sztárt.

Nem beszélve nem létező és nem éppen frissen mosott frizurájáról, ami gyakorlatilag egy kócos hajcsomót jelent az egyébként bájos színésznő feje tetején.

A hollywoodi zaklatott életvitel távol áll az egyszerű és hétköznapi életet élő Gyllenhaaltól ezért tervei szerint a sajtó rohama elől vidékre költöznek férjével, Peter Sarsgaard színésszel együtt.

A siker után is szerény maradt

A rendező apa és forgatókönyvíró anya gyermeke Los Angelesben nőtt fel. Testvére, Jake Gyllenhaal szintén a színészetben találta meg élete értelmét. A kis Maggie középiskolai tanulmányait is egy Los Angeles-i középiskolában végezte el és már ekkor foglalkozott színjátszással.

Majd a Columbia Egyetemen tanult angol irodalmat és keleti vallásokat, illetve hallgatója volt a Royal Academy of Dramatic Arts londoni intézményének.

Néhány kisebb szerep után a Cecil B. DeMented című produkció hozta meg számára az áttörést. Olyan filmekben tűnt fel, mint a Fiúk az életemből, a 40 nap és 40 éjszaka, vagy a Mona Lisa mosolya.

Első főszerepét A titkárnő című filmben alakította és mindez olyan nagyszerűen sikerült, hogy Golden Globe díjjal jutalmazták a legjobb női alakítás kategóriában. A SherryBaby-ben nyújtott drámai játékáért pedig Golden Globe jelölést kapott 2007-ben. Legutóbb pedig a Batman: A sötét lovag című mozifilmben tündökölt a szuperhős szerelmeként.

Ezt is szeretjük