Már a 6. hónapban van! Eddig titkolta terhességét a közkedvelt színésznő
Maggie Gyllenhaal és férje bejelentették, hogy második gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hálaadásnapi meglepetésként örömteli eseményt jelentett be Maggie Gyllenhaal színésznő és férje, a szintén színész Peter Sarsgaard.

A 35 éves amerikai sztár második közös gyermeküket hordja a szíve alatt, ám csak a napokban hozták nyilvánosságra a gólyahírt.

Gyanús volt a ruhája

Már októberben szárnyra kaptak feltételezések az Oscar-díjra is jelölt színésznő terhességéről, amikor Rómában egy fesztiválon jelent meg. A hasi domborulatokat jótékonyan elrejtő, empire-szabású fehér ruhája adott okot a találgatásokra.

Most a család egyik közeli barátja is megerősítette a People magazinnak, hogy Maggie valóban áldott állapotban van.

- A hálaadás napi hétvégét követően Maggie elmesélte a barátoknak, hogy már a hatodik hónapban jár.

A fiatal édesanya és férje egy ötéves kislány, Ramona szülei. Már egy ideje szerették volna, hogy tovább bővüljön a család, és nagyon örülnek az új jövevény érkezésének.

Összetartó család

A sztár szintén híres öccse, Jake Gyllenhaal is ujjong örömében, hogy újabb unokahúga vagy unokaöccse születik, árulta el a közeli barát.

- Jake nagyon szereti a gyerekeket. A nővére szerint ő a legjobb nagybácsi a világon. Már Ramonával is nagy szeretettel foglalkozott.

Maggie Gyllenhaal    és a 40 éves Peter Sarsgaard egyébként 2002 óta vannak együtt, 2009-ben házasodtak össze.

A színésznő testvére révén ismerkedtek meg, aki Peternek évek óta az egyik legjobb barátja. A Bőrnyakúak című filmben együtt is szerepeltek.

Ezt is szeretjük