30 év után került elő az anyakönyvi kivonata! Nem hitte el, amit abban talált a színésznő
Maggie Gyllenhaal fura felfedezést tett saját magával kapcsolatban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember nem igazán szokta nézegetni az anyakönyvi kivonatát, kivéve, amikor szüksége van rá, hogy azzal igazolja létezését - például egy esküvő kapcsán. Így aztán még az is elképzelhető, ami Maggie Gyllenhaal színésznővel történt, nevezetesen hogy 30 év után kellett rádöbbennie, nem is Maggie-nek hívják.

A 36 éves sztár nemrégiben a Live With Kelly & Michael című beszélgetős műsorban mesélte el, hogy körülbelül 5-6 éve jött rá az igazságra, amikor hivatalosan is fel akarta venni férje, Peter Saarsgard nevét az esküvőjük után. Miután a szülei előkeresték számára az okiratot, és kinyitotta, vette észre, hogy nem Maggie, hanem Margalit névre lett anyakönyvezve.

- Tulajdonképpen tetszik ez a név is, de ez nem én vagyok. Minden igazolványomon Maggie áll, a jogosítványon, az útlevélen, mindenhol - mesélte.

A vicces az egészben, hogy az elmondása szerint az édesanyja még akkor sem akarta elhinni az egészet, amikor az orra alá dugta a papírt. Persze nem haragszik rá egy cseppet sem, és azért továbbra is ragaszkodik a Maggie-hez.

Maggie Gyllenhaal jelenleg a Frank című zenés vígjátékban látható a mozikban Michael Fassbender oldalán - a filmet nálunk már július 31-én bemutatták a mozik, az amerikai premierre augusztus 5-én, kedden került sor New Yorkban, a fehér ruhás fotók is ott készültek.

Sztárok fehérben

A fehér a nyár klasszikus színe, nézz meg még több sztárt hófehérbe öltözve!

Ezt is szeretjük