51 évesen a szíve vitte el az ismert színészt! Ez megváltoztatta kolléganője életét
A színésznő 60 éves korára életmódot váltott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 51 éves James Gandolfinit a szíve vitte el 2013-ban, amely váratlanul érte közeli hozzátartozóit, barátait és a rajongókat is.

A színész leghíresebb munkája a Maffiózók cimű sorozat, melyben ő játszotta Tony Sopranót.

Megváltoztatta a nő életét

James Gandolfini sorozatbéli pszichológusát, dr. Jennifer Melfit Lorraine Bracco alakította, aki bevallása szerint sokkot kapott, amikor megtudta, mi történt kollégájval és jó barátjával.

Az idén 60 éves sztár úgy érezte, ez egy jel, hogy tennie kell valamit, különben az ő életének is idejekorán vége szakad.

A Maffiózók színésznője 2011-ben már elveszítette szüleit, anyja és apja kilenc nap különbséggel hunytak el. Ez a három haláleset megváltoztatta az életét, minderről pedig frissen megjelent önsegítő könyvében vallott.

Mint leírta, első lépésként összeállt egy barátjával és megcsináltak egy 14 napos tisztítókúrát, melynek során nem fogyasztottak semmi olyat, ami káros lehet, így például kávét, cigarettát, alkoholt, glutént, túl sok sót, cukrot és tojást.

Már csupán ennyi odafigyeléstől is fogyott 16 kilót, ezt a súlyt pedig azóta sem szedte vissza, igaz a táplálkozására is nagyon ügyel.

A könyvben azt is elmondja, nagyon erősen szólalt meg benne a vészcsengő, amikor barátja temetésén kellett részt vennie.

Egyúttal mindenkit arra int, figyeljen jobban magára, ne hízzon el és mozogjon, mert sajnos az élet tényleg nem tart örökké, de lényegesen meghosszabbítható.

Ezt is szeretjük