Bizarr spermabotrányba keveredett Madonna
Egy baseballjátékos mindent kitálalt
A popdíva bizarr módon akart magának egy új gyermeket nemzeni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Újabb kínos spermaháború, nem is olyan régen arról számoltunk be, hogy Denise Richards kért exférjétől, Charlie Sheentől egy kis spermát, máris itt az újabb bizarr eset.

A kiválasztott, aki végül nem adta be derekát - és magját

Ezúttal a sikeres sportpályafutásáról és szteroidbotrányáról híres kubai baseball-sztár, Jose Conseco állítja azt, hogy Madonna mindenáron teherbe akart esni tőle 1991-ben – de nem ám a megszokott módon!

Conseco szerint Madonna, röviddel azután, hogy megszületett lánya, Lourdes, akinek apja az énekesnő egyik előző, kubai kedvese volt, elhatározta, hogy szeretne egy másik kubai gyermeket is. Ehhez pedig kiszemelte a számára ideális apát, vagyis Conseco-t, és mindent elkövetett, hogy gyermeke foganjon a sportolótól. Conseco elmondása szerint az énekesnő az első pillanattól kezdve tisztázta, hogy mindössze a baseball sztár magjára van szüksége.

A baseballbika lett volna az ideális apa, de milyen áron?

Madonna ugyanis egyáltalán nem ismerte a férfit, viszont mindenképpen szerette volna, ha leendő gyermeke Conseco egzotikus vonzerejét, magasságát és atletikus testalkatát örökli. Az sem zavarta, hogy a baseball sztár akkoriban éppen nős volt, sőt: a váláshoz anyagi támogatást is ígért a kubai hírességnek.

A baseball játékos részletes beszámolója szerint Madonna akkori, Hollywood Hills-i otthonában találkoztak, ahol Madonna egy pornófilm maszturbáció-jelenetével próbálta feltüzelni őt, de szerinte semmi sem történt kettejük között, mert túl fiatal és megszeppent volt és kényelmetlenül érezte magát Madonna agresszív közeledése miatt.

Madonna a találkát követően még 3-4 hónapig próbált teherbe esni Conseco-tól, aki végül nem adta be a derekát. Elmondása szerint a baseball klubban is többször volt tikos találkozójuk, ahová Madonna a Melissa fedőnévvel jutott be.

A baseball játékos szerint Madonna kapcsolatukhoz való hozzáállása az egész idő alatt nagyon üzleties volt, és ezért sikerült elcsábítania a sportolót.

Ezt is szeretjük