Elképesztő fotó! Madonna tinilánya olyan szőrös, mint az anyja

Madonna és lánya, Lourdes együtt jelentek meg egy rendezvényen, és le sem tagadhatták volna a rokonságot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az eltelt fél évszázadban Madonna külseje már annyit változott, hogy sokan nem is emlékeznek rá, miként festett tinikorában.

 

A mostanság egyre durvábban plasztikáztató 51 éves sztár egy ideje szőke hajtincsekkel mutatkozik, ám olasz vonásai még a beavatkozások és a hollywoodias frizura ellenére is felfedezhetőek arcán - mint ahogy szőrösödésre való hajlama is.

Hasonlítanak

És hát, ahogy mondani szokták, az a bizonyos alma ezúttal sem esett messze a fájától: Madonna 13 éves lánykája, Lourdes nemhogy tökéletes mása anyja fiatalkori képének, de szintén átlagon felüli bozonttal rendelkezik.

Elég csak rápillantani a sztárcsemete fotójára, mely nem is olyan régen készült a tinilányról. Bár tény, hogy Lourdes sokkal természetesebbnek tűnt híres mamájánál, azért összenőtt szemöldökét és hetyke kis bajszát nem lehet figyelmen kívül hagyni!

Szőrös gondok

Persze Madonna bizonyára megtehetné, hogy elküldi egy kozmetikushoz a lányát, aki szakszerűen, némi gyanta segítségével megszabadítaná Lourdes-t a nemkívánatos szőrszálaktól.

Mégsem teszi meg, aminek több oka is lehet: elképzelhető, hogy lánya betegesen fél a gyantától, esetleg neki szőrösen tetszik az arca - és még ki tudja, milyen testrésze.

Ám az is megfordul a gyanakvó ember fejében, hátha Madonna nem engedi a szőrtelenítést.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Nehogy egyszer csak azt kelljen megélnie, hogy nem őt, hanem lassan nővé cseperedő lányát fotózzák majd nagy izgalommal a paparazzók.
Ezt is szeretjük