Borzasztó kínosat villantott a vénülő Madonna

A fiatalságát eszeveszetten megőrizni kívánó popkirálynő egy csatát elvesztett az öregség elleni harcban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban sokan elég messzire képesek elmenni, hogy ifjúságukat valamiféleképpen konzerválják: akár egy fiatalabb pasival, műtéti úton vagy brutális edzésekkel, esetleg mindhármat kombinálva.

Plasztikázott vonások és a lifegő valóság

Madonna sem volt kivétel, keményen a lovak közé csapott edzésfronton, miután megjelentek arcán az első szarkalábak, és bőre is kezdte elveszíteni ruganyosságát.

Így aztán mire elérte az ötvenedik életévét, bizarr muszklijairól és plasztikai beavatkozásairól – állítólag még pofapárnákat is ültettetett be magának – legalább annyit cikkeztek, mint legújabb lemezeiről.

A természetes egyensúlyt nem tudta megtalálni

Kétségtelen, a popkirálynő dagadó karizmai láttán Stallonét is elfogta volna a sárga irigység, még akkor is, ha az átlagembernek a szexis helyett inkább az ijesztő jelző jutott róluk először eszébe.

Ám most úgy tűnik, hiába a napi többórás önsanyargatástól kőkemény bicepsz, a nagybetűs Öregedés látványos ellentámadásba lendült.

Katonáit mozgósítva Madonna felkarját vette célba, méghozzá sikerrel.

Mikor a popsztár milánói tartózkodása során lelkesen integetett Domenico Dolce, Stefano Gabbana, no meg huszonévvel fiatalabb lovagja, Jesus Luz társaságában, karján vitorlaként lebegett a fonnyadt bőr.

Bár állítólag létezik felkarplasztika – esetenként zsírleszívással kombinálva –, a fájdalom és a látható sebhelyek miatt viszonylag kevesen vállalják a beavatkozást. Ráadásul egy alapos hízás vagy fogyás után nem is biztos, hogy úgy áll az a kar, ahogy a gazdája megálmodta.

A legjobb megoldás talán egy szemérmesen takaró kardigán lenne – kérdés, hogy a botrányos színpadi öltözékeiről ismert, hiú popkirálynő képes lenne-e ekkora áldozatot hozni.

Jó hír a rajongóknak! Madonna a Sticky & Sweet turné keretén belül 2009. augusztus 22-én a budapesti Kincsem Parkban lép majd fel.
Ezt is szeretjük