Kínos fotók Madonnáról: ezért röhög most rajta a fél világ! Nézd meg, mit művelt már megint
Madonna a vasárnapi Coachellán égett be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén április 10. és 19. között kerül megrendezésre a Coachella zenei fesztivál, ahol rengeteg zenész és énekes lép színpadra, az AC/DC-től kezdve David Guettán át a Florence and the Machine-ig.

A vasárnap azonban kétségkívül Madonnáról szólt, bár nem biztos, hogy az 56 éves énekesnő túlzottan boldog lesz a róla megjelenő hírektől.

A sztár még mindig igyekszik úgy élni, mintha a húszas éveiben járna, de azért sokaknak feltűnik, hogy már nem hamvasan fiatal.

Legalábbis Drake-nek egészen furcsa élményei voltak ezzel kapcsolatban, amint azt felvételek is bizonyítják.

Madonna és a kínos csók

Tegnap este Madonna és a feleannyi idős rapper együtt álltak a közönség elé, majd Madonna éneklés közben becserkészte a széken ülő Drake-et, és hátulról elkapta.

Akár tervezett volt az akció, akár nem, az látszott, hogy a rapper a végére igencsak menekült volna a helyzetből, de nem igazán tudott.

Viszont utána az arcára volt írva, mit érzett - a száját törölgette, és finoman szólva is nem tűnt túl boldognak. Amit azonban Madonna valószínűleg észre sem vett, mert ő már odébb sétált, és énekelt tovább.

Madonna, úgy tűnik, kedveli a színpadi csókjeleneteket: 12 évvel ezelőtt az MTV Music Video Awards gálán Britney Spearst és Christina Aguilerát csókolta szájon.

Az énekesnőnek nem ez az első kínos fellépése az utóbbi hónapokból. A februári BRIT Awards-gálán hatalmasat esett a színpadon, mert a köpenye nem oldódott el, amikor kellett volna.

Sztárok kínosan szűk ruhában

Nézd meg, kikkel babrált már ki a ruhájuk egy-egy rendezvényen!

Ezt is szeretjük