Bizarr muszklibajnokká csúfult a dögös Madonna
Már semmi szexi nincs benne
Vajon házasságának válságát próbálja felejteni az edzőteremben?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még egy mosolyt sem volt képes megereszteni Madonna a minap, amikor gyerkőceivel ellátogatott a Kabbalah által szervezett állatsimogatóra.

Rá sem lehet ismerni a világsztárra

A hamarosan ötven éves énekesnő látványa mindenkit megdöbbentett: a szemébe húzott a baseballsapka.

A fekete, ódivatú ruha alatt feszülő szikár test és a valószínűtlenül izmos karok senkiben sem hagytak szemernyi kétséget sem afelől, hogy mégiscsak komoly problémák vannak a Madonna-Ritchie házasságban.

A test, és ami mögötte van

A sztárpár igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy eloszlassa a kapcsolatuk válságáról szóló híreszteléseket, hiába hozták az énekesnőt kínos helyzetbe azáltal, hogy összeboronálták a New York Yankees egyik baseballjátékosával, aki különös módon éppen az utóbbi időben vált a Kaballah hívőjévé. Cáfolandó a rosszindulatú pletykákat, az utóbbi heteket például egymás társaságában töltötték New Yorkban, étterembe jártak és együtt moziztak két nagyobb gyermekükkel, sőt, a díva egy közleményt is nyilvánosságra hozott.

- A férjem és én nem tervezzük a válást, ezenkívül nem fűz semmiféle kapcsolat Alex Rodriguezhez, nincs közöm ahhoz, milyen állapotban van a házassága, vagy hogy milyen spirituális tanokat követ.

Persze a gondokat nem lehet csak úgy letörölni egy ember arcáról, hiába a felhőtlennek tűnő együttlét és a laza kikapcsolódás.

Ha Madonna teste mesélni tudna, bizonyára egészen más történetet adna elő, mint ami a nyilatkozatban állt.

Ezt is szeretjük