Szörnyen elcsúfította Madonna arcát a sok stressz
A szexi énekesnő csak árnyéka egykori önmagának, a magánéleti válság lassan felemészti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna mindig is hibátlan szépségéről és tökéletes alakjáról volt híres, de néhány napja azonban olyan állapotban látták a popdívát, ami mindenkit sokkolt.

Madonna mélyponton - fájdalom, kétségbeesés, könnyek

A 49 éves énekesnő New York-i lakásából távozott éppen, és szó szerint az arcára volt írva a legutóbbi és egyben legsúlyosabb magánéleti bonyodalma, amely csak nem akar véget érni.

Nemcsak hogy fáradtnak és boldogtalannak tűnt, kinézete egyenesen szörnyű volt, lestrapált arca teljes kétségbeesést és elkeseredettséget sugallt. Férjét, Guy Ritchie-t többen is látták, amint Central Park-beli lakásukból távozik, oldalán hét éves közös gyermekükkel, Roccóval. A bonyodalmak akkor kezdődtek, amikor elkezdtek arról pletykálni, hogy Madonnának viszonya van a világ legjobban fizetett baseballjátkosával, Alex Rodriguezzel, aki nemrég hagyta el feleséget. Bármi is legyen az igazság a zavaros ügyekben, a szakítás többnek tűnik, mint véletlen egybeesésnek.

Vajon hogyan végződik a sztárházasság?

Rodriguez felesége azért hagyta el a legendás baseballbikát, mivel állítása szerint fűvel-fával megcsalta, habár Cynthiának akkor telt be a pohár, amikor hírbe hozták Madonnával.

Cynthia azóta Párizsba utazott, hogy Lenny Kravitz odújában leljen vigasztalást, időközben róluk is elkezdtek pletykálni, hogy baráti viszonyuk igencsak bensőségessé vált.

Cynthia megérzése pedig igaz lehet, mivel egyes források többször is látták Alex Rodriguezt, amint Madonna New York-i lakásába megy látogatóba, és talán az sem lehet véletlen, hogy Rodriguez azóta áttért a Kabbalah hitre is – ami köztudottan Madonna mániája.

Madonna természetesen cáfolja a híreket, miszerint intim kapcsolatban állna a milliomos sportolóval, és azt a szóbeszédet tagadja, miszerint hét év házasság után el akarna válni Guy Ritchie-től.

Ezt is szeretjük