Felháborító, Madonna mit művelt - A díjátadón mindenkit magára haragított
Madonna Aretha Franklinről emlékezett meg, de ez nem tetszett mindenkinek.

madonna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az MTV Video Music Awards-on idén megemlékeztek Aretha Franklinről, a soul királynőjéről is, aki 76 éves korában hunyt el augusztus 16-án. A gála szervezői Madonnát kérték fel, hogy tisztelegjen a legendás énekesnő előtt, ám a hatvanéves sztár a beszédével magára haragított mindenkit.

Félrecsúszott az üzenet

Bár az énekesnő nem rossz szándékkal mondta el a beszédét, az üzenete csúnyán félrecsúszott. Madonna úgy kezdte mondandóját, hogy Aretha Franklin megváltoztatta az egész életét. Ezután azonban nem a nemrégiben elhunyt zenészlegenda vált beszéde központjává, hanem ő maga, illetve karrierjének nehéz kezdete. Csak annyiban említette meg Franklin nevét, hogy egy meghallgatás során elénekelte a soul királynőjének egyik dalát, illetve a kedvenc albuma a Lady Soul volt tőle. A végén hozzátette, hogy biztosan nem futott volna be énekesnőként, ha nem befolyásolta volna őt Aretha Franklin munkássága, emellett megköszönte, hogy megannyi zenésznek erőt adott.

madonna-aretha-franklin-beszéd

Sokan felháborodtak az énekesnő beszédén, többen tiszteletlennek gondolták, hogy alig tett említést az elhunyt sztárról. "Össze vagyok zavarodva, azt hittem, hogy Madonna kifejezi majd a hódolatát Aretha Franklinnek, de csak annyit hallottam, hogy saját magát fényezi", "Szóval ez most egy megemlékezés Aretha Franklinről? Vagy csak kihasználod a lehetőséget, hogy magadról beszélj?", "Madonna arról dumált, hogyan rabolták őt ki, említett valami francia producereket, akik azt mondták neki, hogy nem elég jó énekes, de még arról is volt szó, hogy egy fellépése alatt elvesztette a cipőjét, de szinte ki sem mondta Aretha nevét... vicces" - írták a felháborodott rajongók a Twitteren.

Ezt is szeretjük