A Született feleségek duci kis Juanitája volt - Ilyen dögös tini lett belőle
A kis Juanita Solis-t alakító színésznő sokat változott.

juanita-solis-szuletett-felesegek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Született feleségek Juanitája Gabrielle és Carlos Solis nagyobbik lánya volt, akit a texasi születésű Madison De La Garza alakított a szériában.

Az idén 17 éves kamaszlány 2008 és 2012 között játszott a sorozatban, és, bár több más szerepe is volt azóta, a legtöbben még mindig duci kislányként emlékeznek rá.

Madison De La Garza ma

Az elmúlt években sokat fogyott, és meg is nyúlt a fiatal színésznő, akit 2012 óta számos epizódszerepben láthattál. Játszott többek közt a Sok sikert, Charlie!, a Rossz tanár és az American Koko című sorozatokban. 2017-ben a Gnome Alone című animációs filmben kapott szinkronszerepet. 

A fiatal színésznő idén végzett egy magániskolában, és nemrég fejezték be a Subject 16 című horrorfilm forgatását, melyben James Boyd volt a partnere. Szabadidejét szívesen tölti féltestvérével, Demi Lovatóval, illetve barátaival - akikről rendszeresen posztol képeket Instagram-oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

waited a week to think of a caption and all i could come up with was this

Madison De La Garza (@maddelagarza) által megosztott bejegyzés,

Madison büszke egyre karcsúbb alakjára, melyet mind bátrabban mutat meg. A színészet mellett forgatókönyvírással is próbálkozik, illetve YouTube-csatornát is vezet - melyen már több mint 38 ezer feliratkozója van.

Emlékszel még Huncutkára?

A mosolygós, bongyor kislány szerepét Alisan Porter játszotta a 27 évvel ezelőtti filmben. A következő képeken megnézheted, mennyit változott azóta a színésznő.

Ezt is szeretjük